To je to što me zanima!

Ti umukni! Murray se svađao s Fogninijem pa mu odbrusio

Fognini je, naime, nešto imao za reći Britancu u bliskom susretu pri promjeni strane, na što mu je ovaj nakon kraće prepirke odgovorio: "Daj, igraj. Svakom isto govoriš"
Vidi originalni članak

Andy Murray dvaput je servirao za meč protiv Fabija Fogninija u trećem setu, prvo kod 5-4 pa onda i kod 6-5, no nijednu priliku nije pretvorio u pobjedu do koje je kroz tie-break došao Fognini i prošao u osminu finala Mastersa u Šangaju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bio je to meč koji je probio granicu od tri sata i meč u kojemu su se tenzije dobro usijale. Vrhunac je bio u pretposljednjem gemu kada je Murray oduzeo Fogninijev servis i kada mu je bila puna kapa Talijanovih provokacija.

Fognini je, naime, nešto imao za reći Britancu u bliskom susretu pri promjeni strane, na što mu je ovaj nakon kraće prepirke odgovorio: "Daj, igraj. Svakom isto govoriš".

Potom je Murray ušao u raspravu s glavnim sucem Fergusom Murphyjem, a kada se u nju uključio i Fognini s primjedbom da se samo nekad prvi igrač svijeta stalno žali i da je gotovo, isti mu je samo mu je odbrusio: "Umukni".

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Ako je Fogninijeva namjera bila izbaciti protivnika iz takta, ispovatila se jako korisnom. U osmini finala, ako koga zanima, igrat će protiv pobjednika između Fritza i Hačanova.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • be yourself 08.10.2019.

    Murray je nasjeo i popušio naivac.

  • mihic82 08.10.2019.

    Super su vam clanci bez videa, kao tiskana novina.

  • tin2 08.10.2019.

    Cuj hačanov? A kad igraju čelzi i čikago bulsi? Nevjerojatno

Komentiraj...
Vidi sve komentare