To je to što me zanima!

Tia Hellebaut: Blanka me se prepala jer je nesigurna

Belgijska skakačica u vis rekla je da je Blankin napad na nju pokušaj destabilizacije. Na mitingu nije pobijedila. Čini se da je destabilizacija uspjela
Vidi originalni članak

Blanka očito ima problema sa mnom, počela je intervju za belgijske medije Tia Hellebaut, koja se nakon dvije godine stanke i porođaja vraća atletici.
U Madridu je željela nastupiti u oslabljenoj konkurenciji i inzistirala je da se Blanki Vlašić zabrani dolazak. Nakon oštre Blankine reakcije njen je tabor to demantirao, no svojim je riječima potvrdila da vrhunske visašice ne želi na svom povratku. Zapitala se bi li Blanka na povratku željela privilegije. Organizatori su s njom ugovorili uvjete nastupa, a navodno je Vlašićka željela skakati baš na tom natjecanju. Da su pristali, ona bi se povukla, tvrdi olimpijska pobjednica iz Pekinga 2008.
- Nisam skakala gotovo dvije godine i oni me toliko poštuju da imam mogućnosti odlučiti tko će još nastupiti. Ne vidim u čemu je problem, možda se Blanka mene prepala jer se više bavi sa mnom nego samom sobom. Čini li to iz nesigurnosti? Ne znam, ali čudno mi je to da se boji, nisam još niti jendom skakala. Možda je ovo pokušaj da me destabilizira - kazala je Hellebaut belgijskom novinaru, a prenosi Jutarnji.
Ove sezone zasigurno će se još susretati na mitinzima, a obje će nastupiti i na Europskom prvenstvu koje krajem srpnja počinje u Barceloni.


DO POBJEDE IPAK NIJE STIGLA

Silno je željela pobjedu, ali je ipak nije ostvarila. Tia Hellebaut na povratničkom mitingu preskočila je solidnih 195 centimetara iz drugog pokušaja. Pobjedu je odnijela Amerikanka Chaunte Howard-Lowe, vlasnica najboljeg rezultata sezone, preskočivši dva metra.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • black_girl 02.07.2010.

    ma da vlaka,od toliko lijepih cura,baš bi on bio s blankom..dada sigurno...

  • rodbina 02.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • svijet_je_lijep 02.07.2010.

    ko te se ne bi prepao kad si takva grdoba!! ko lopov ružna :DDD

Komentiraj...
Vidi sve komentare