To je to što me zanima!

Tigar Falcao na Buhu Messija: Sudar najboljih strijelaca lige

U prvih 15 kola Primere čudesni Leo Messi dao je 23 gola, u isto vrijeme Radamel Falcao za Atletico Madrid zabio je 16 puta. Obojicu u leđa gleda Cristiano Ronaldo
Vidi originalni članak

Okršaj prvog i drugog na tablici, prvog i drugog strijelca lige, Buhe i Tigra. Tako u španjolskoj najavljuju nedjeljni ogled Barcelone i Atletico Madrida. Buha je Messi, Tigar je, jasno, čudesni Falcao.

- Jedino zajedničko im je to što zabijaju golove. Po svemu ostalome su različiti - odbacio je bilo kakve usporedbe izbornik “furije” Vicente Del Bosque.

Leo Messi je u prvih 15 kola zabio 23, a Radamel Falcao 16 golova. Cristiano Ronaldo obojici gleda u leđa. Baš kao što i Atletico gleda u leđa Barci.

- Znamo koliko je protivnik opasan i zato ćemo morati biti vrlo oprezni - kaže trener Barcelone Tito Vilanova zanemarujući tradiciju i statistiku.

A ona kaže da je Barcelona dobila zadnjih šest ogleda s Atleticom na Nou Campu uz gol-razliku 24-4 i osam golova Lea Messija! Zadnja dva dobila je 5-0 i 3-0, a Messi je oba puta zabio hat-trick. Ukupno je Atleticu, otkad nosi dres Barcelone, zabio 15 golova.

- Poseban motiv? Ne, motiv mi je uvijek samo pobijediti - kaže Messi.

Samo Real može na Nou Campu

U posljednjih 14 mjeseci nitko osim Reala Barci u Primeri doma nije uzeo ni bod. A Atletico je od zadnjih pet gostovanja čak četiri izgubio...

Idi na 24sata

Komentari 49

  • WOMANIZER 15.12.2012.

    gleda ronaldo, gleda.......i ne vjeruje!

  • Frenkyy 15.12.2012.

    Ajde, danas budi ti "Nisam Taj", a za dalje ćemo se dogovorit!!! HAHAHA

  • jolle milito 15.12.2012.

    najbolje mi je kad se klošari u komentarima svrstavaju u istoj recenici barcom ili realom, kao "MI" u barci ili "MI" u realu sta ste vi, jesmo jadni mi Hrvati, da tako podrzavamo svoje klubove i nacionalne selekcije di bi nam kraj bio... al kako se kaze: "tuđe g**no uvjek ljepse mirisi"

Komentiraj...
Vidi sve komentare