To je to što me zanima!

Hej, ruke mi trebaju za vožnju: Tigar je skočio na Hamiltona!

Hamilton je nakon pobjede u Meksiku posjetio utočište za divlje životinje. Prišao je tigru s leđa i brzo se našao u njegovu zagrljaju. Iako je izgledalo opasno, tigar se samo htio igrati
Vidi originalni članak

Ne brini, opusti se, sve je OK, riječi su koje su trebale utješiti Lewisa Hamiltona.

- Uh, velika je - problijedio je Hamilton.

U utrkama je pod pritiskom pri brzinama većim od 200 killometara na sat, izbjegava druge bolide, siječe zavoje i ruši rekorde, ali ovo je ipak nešto drugo.

Oči u oči s tigrom kojem je prišao odostraga. A to se ne radi. Tigar mu skače za vrat, ruka mu je u ustima divlje mačke... Iako je izgledalo opasno, tigar se samo htio malo igrati. Shvatio je to i Hamilton koji se ubrzo opustio te je mazio tigra. 

Hamilton je nedavno slavio na Velikoj nagradi Meksika ispred momčadskog kolege Nice Rosberga. Nakon utrke posjetio je utočište u kojem spašavaju divlje životinje.

Dvije utrke prije kraja prvenstva Rosberg vodi u ukupnom poretku s 19 bodova više od Lewisa Hamiltona. Odluka o svjetskom prvaku može pasti već za dva tjedna na utrci u São Paulu gdje će se vozači boriti za Veliku nagradu Brazila.

Posljednja utrka sezone na rasporedu je 27. studenoga u Abu Dhabiju.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • GojiBobice 02.11.2016.

    To je ženkica i rekao bih ne tako stara možda cca 2 godine. Sunmljam da je on njoj samo tako prišao kako izgleda na videu. sigurno ju je manjim komadićima mesa prije hranio. Imao sam tigrove tak da otom potom da mu stranac može samo tako prići bez obzira bio tigar sit ili gladan.

  • depeche_mode 02.11.2016.

    Aha, znaci ako mu skine glavu a ostavi ruke, onda ce moci voziti?:)))

  • montello 02.11.2016.

    opasna maca

Komentiraj...
Vidi sve komentare