To je to što me zanima!

Tihea Topolovec je brončana na Europskom prvenstvu u Izraelu

Prvog dana Europskog judo prvenstva za mlađe seniore u Izraelu najbolji rezultat ostvarila je Tihea Topolovec koja je osvojila brončanu medalju u kategoriji do 52 kilograma
Vidi originalni članak

U kategoriji do 52kg imali smo dvije predstavnice, Tihea Topolovec je u 1. kolu pobijedila Britanku Giles, dok je Tena Šikić, kao prva nositeljica ždrijeba, s dva odlična wazarija prošla Ukrajinku Čertil. 

U četvrtfinalu su obje izgubile Topolovec od Mađarice Szabo, a Šikić od Kosovarke Krasniqi, pa su natjecanje nastavile kroz repesaž. Topolovec je na putu do bronce svladala Španjolku Perez Box i Talijanku Pidroni, dok je Šikić zaustavila Belgijanka Blavier.

U kategoriji do 63 kg Ana Kokeza je podbacila protiv Španjolke Padille Guerrero, dok je Maja Blagojević pokazala više od Kokeze, ali je Britanka Renshall prošla dalje.

U subotu nastupaju Brigita Matić (do 78 kg) i Karla Prodan u istoj kategoriji, dok u kategoriji preko 78 kg nastupaju Ivana Šutalo i Tina Radić. U muškoj konkurenciji u subotu Hrvatsku predstavljaju Dominik Družeta (do 81 kg) i Marko Kumrić (do 90 kg).

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Tomojudo 11.11.2016.

    Nije,nedobiva ni klub ni borkinja.

  • OM Sai Baba 11.11.2016.

    opet senzacionalistički naslov "na EP u izraelu" alooooo!!! na mlađeseniorskom EP u Izraelu! to je dan i noć jer Tiheica kolko god mi je simpatična i dalje je druga ili čak treća liga ženskog europskog juda, konsternirao me naslov i njena slika dok nisam pročitao u podnaslovu pravu istinu. slaba konkurencija na tim juniorskim i mlađe seniorskim prvenstvima europe jer perspektivne juniorke i mlađe seniorke bruse formu i kale se na vrhunskim seniorskim turnirima po svijetu dok mi forsiramo ove slabije ali zvućnije turnire koji ne koriste našim borkinjama kao oni prvi, ali nose lovu klobovima od saveza za medaljicu koja se da ušićariti, dijele se četiri (dvije bronce), tako da i slabija ekipica kao tena šikić npr. koja već dvije godine ne može bit ni prvakinja hrvatske (bronca x 2) ovdje dobije šansu za medalju (prva nositeljica ždrijeba što joj daje najlakše suparnice).

  • snjeguzica 11.11.2016.

    na europskom prvenstvu u izraelu

Komentiraj...
Vidi sve komentare