To je to što me zanima!

Tijelo nogometašice pronađeno je na dnu jezera Como u Italiji

Švicarska reprezentativka i kapetanica Young Boysa Florijana Ismaili (24) je nakon velike potrage pronađena mrtva na dnu jezera u koji je zaronila u subotu. Bila je na čamcu s prijateljicom, skočila se okupati i nije izronila
Vidi originalni članak

Tužne vijesti stigle su iz Italije. Švicarska reprezentativka Florijane Ismaili (24) koja je prije tri dana misteriozno nestala, pronađena je mrtva na dnu jezera Como.

Ismaili je s prijateljicom u subotu poslijepodne otišla odmarati čamcem na jezeru Como u Italiji, blizu granice sa Švicarskom, te je na 700 metara od obale, nakon što su se usidrile i sunčale oko dva sata, skočila u jezero rashladiti se zbog velike vrućine. Dubina je na tom dijelu veća od 100 metara.

Florijana nije izronila, prijateljica je vrištala i zvala njeno ime, a onda obavijestila i hitne službe koje su ubrzo počele s potragom. Nažalost, potvrđene su najcrnje prognoze.

- Potresen sam smrću Florijane Ismaili. Moja obitelj i ja izražavamo sućut obitelji i njezinim najbližima - napisao je na Instagramu švicarski nogometaš Xherdan Shaqiri.

Šef akcije spašavanja odmah je istaknuo kako je jezero Como nepredvidivo 

- Jezero Como je podmuklo, ima jake struje pod mirnim vodama - rekao je nakon početka akcije spašavanja.

Ismaili je kapetanica Young Boysa, albanskog je podrijetla, a prošle sezone zabila je sedam golova te je bila najbolji strijelac ekipe. Za Švicarsku je nastupila 33 puta, posljednji prije svega dva tjedna. Bila je i dio sastava na Svjetskom prvenstvu 2015., ali nije ulazila u igru s klupe.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • mali mravac 04.07.2019.

    Kakva je to reprezentativka kad ne zna ni plivati ?

  • mrTrobec 02.07.2019.

    Rekao sam da znam ove Ismaili još dok sam imao štand u Tirani da opasno rone do dna.

  • Kamičko 02.07.2019.

    Nije misteriozno nestala, već je nestala u jezeru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare