To je to što me zanima!

Tijesna utrka za prvaka HNL-a: Evo što sada misle kladionice

Sukus događaja subotnjeg rasporeda HNL-a je da se Rijeka usamila na vrhu i da je na 59 bodova, četiri ispred Hajduka i osam ispred Dinama koji ima dvije utakmice manje i tek treba odigrati svoju 27. kola protiv Rudeša
Vidi originalni članak

Rijeka je svoje odradila, Hajduk je posrnuo u vlastitom dvorištu. Željko Sopić slavi junaka Niku Galešića čiji pogodak je bio dovoljan za pobjedu na teškom gostovanju u Koprivnici kod Slaven Belupa (0-1) dok Mislav Karoglan žali za nesmotrenošću Dine Mikanovića koji je pocrvenio u razmaku od 4. do 24. minute i promašenim penalom Marka Livaje za izjednačenje kojim bi se Hajduk vratio u igru protiv Lokomotive (1-2).

POGLEDAJTE VIDEO: Hajduk - Lokomotiva 1-2

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Sukus događaja subotnjeg rasporeda HNL-a je da se Rijeka usamila na vrhu i da je sada na 59 bodova, četiri ispred Hajduka (55) i osam ispred Dinama (51) koji ima dvije utakmice manje i tek treba odigrati svoju 27. kola protiv Rudeša.

A što misle kladionice?

Iz kola u kolo koeficijenti se mijenjaju. Kako koji velikan hrvatskog nogometa posrne, tako i kladionice prilagođavaju svoja predviđanja. Prema najnovijim prognozama, Rijeka i Dinamo su u potpunosti izjednačeni.

Koeficijent na Riječane i Zagrepčane iznosi 2,30 i kladionice im daju podjednake šanse za naslov hrvatskog prvaka. Hajduk je pao. Dugo vremena bio je lider u prvenstvu, ujedno i najveći favorit za naslov, no lošijim rezultatima u drugoj polusezoni kompromitirao je i šanse za titulu.

Splićanima, pak, kladionice sada daju manje šanse i koeficijent da će Hajduk biti prvak iznosi okruglih 4. Do kraja je još devet kola, u kojima je baš sve moguće.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • pomidorapoma ᅟ ᅟ ᅟ ᅟ ᅟ 18.03.2024.

    Antiša mi prči mater!

  • pomidorapoma 17.03.2024.

    P (ajcek) A (ntiša) O (pet) K (meči)

  • domba18 17.03.2024.

    Kako vam se da više ovo ponavljati iz tjedna u tjedan ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare