To je to što me zanima!

Tijesno slavlje Chelseaja, remi Cityja, Krami 19 min. u porazu

Popodnevni program 24. kola Premier lige ponudio je pet utakmica u kojima domaći nisu slavili niti jednom. Chelsea je pobijedio Villu, Leicester izgubio, City remizirao
Vidi originalni članak

Andrej Kramarić odigrao je posljednjih 19 minuta novog poraza Leicester Cityja, ovaj put kod kuće protiv Crystal Palacea, ali nije se uspio istaknuti. "Lisice" su izgubile golom Joea Ledleyja u 55. minuti utakmice i tako ostali zakovani za dno premijerligaške ljestvice.

No nije ova subota bila posebno uspješan dan za domaćine. Osim Tottenhamove pobjede protiv Arsenala, tri boda nije uzeo nitko. Pa tako ni Manchester City protiv Hulla za koje je cijelu utakmicu s klupe pratio Nikica Jelavić. Senzacija je bila na pomolu od 35. minute kada je David Meyler doveo u vodstvo "tigrove", ali u prvoj minuti sudačke nadoknade kakvu-takvu zadovoljštinu "građanima" donosi James Milner golom za 1-1.

Chelsea je dočekao grešku prvog pratitelja i teško izborenom pobjedom kod Aston Ville pobjegao Cityju na osam bodova razlike. Juan Cuadrado debitirao je za "bluese" koji su nakon osam minuta vodili golom Hazarda. Domaćin se vratio u utakmicu početkom drugog dijela golom glavom Okerea, no nedugo potom Branislav Ivanović zabio je odlučujući gol i pobjednički za Chelsea, pravu ljepoticu pod rašlje s 14 metara.

Osim Mourinhove momčadi, kiksom Manchester Cityja osladio se i Southampton pobjedom kod Queens Park Rangersa, pa je smanjio zaostatak za "građanima" na pet bodova. Sadio Mane u drugoj minuti nadoknade dramatično je uzeo sva tri boda golom za 0-1, a Niko Kranjčar nije ulazio u igru.

Od posljednje utakmice dana, merseysideskog derbija Evertona i Liverpoola na Goodison Parku, očekivalo se mnogo, ali na kraju gledatelji nisu vidjeli praktički ništa. Osim remija 0-0, ostat će zapisano i da je to bio zadnji nastup Stevena Gerrarda u gradskim derbijima s Evertonom.

Premiership, 24. kolo

  • Aston Villa - Chelsea 1-2
  • Leicester City - Crystal Palace 0-1
  • Manchester City - Hull City 1-1
  • QPR - Southampton 0-1
  • Swansea City - Sunderland 1-1
  • Everton - Liverpool 0-0
Idi na 24sata

Komentari 40

  • humscro 08.02.2015.

    A kad sam napisao ovdje da je potpuno promašio klub,pobrao sam hrpetinu minusa.Ali uopće mi nije drago što sam bio u pravu.

  • indijski oraščić 07.02.2015.

    Liverpool-Eveton, utakmica na razini Slaven Belupo-Birkirkara. Umor kod L'vpoolovih igrača je baš očit već u utorak protiv Tottenhama.Malo je sreće falilo Liverpoolu i Ibe odličan, njegov prv derbi, a Gerrardov zadnji :(

  • SnažniHulk 07.02.2015.

    no yaya no party

Komentiraj...
Vidi sve komentare