To je to što me zanima!

Tim Henman: Ivo Karlović i svi ti visoki su problem tenisa...

Takvi igrači imaju bolji kut kod servisa i zbog njih ćemo možda trebati povisiti mrežu ili smanjiti servisno polje. Nisam baš siguran da bi to bilo dobro za tenis, kaže Tim
Vidi originalni članak

Dok sam počinjao, sa 185 cm bio sam među najvišima, a na kraju karijere završio sam među najnižima, rekao je Tim Henman, dodavši kako su igrači poput Ive Karlovića (208 cm) i Johna Isnera (206 cm) problem za tenis.

- Takvi igrači imaju bolji kut kod servisa i zbog njih ćemo možda trebati povisiti mrežu ili smanjiti servisno polje. Nisam baš siguran da bi to bilo dobro za tenis - kaže Henman, umirovljenik kojeg brine budućnost tenisa.

- Nitko ne može znati koliko će visoki tenisači biti za 25 godina. Tko kaže da neće biti visoki 218 cm i dovoljno gipki za kretanje terenom? I tenis će postati igra u kojoj dvojica igrača izmjenjuju asove na prvom servisu - završio je izlaganje Henman.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • RadekBejble 17.06.2011.

    javlja se Henman koji nikad nista nije napravio zato sto je bio samo solidan tenisac,odvratan mi je bio od kad se pojavio,jadnik jedan britanski.Kako Fed-ex,Nadal i ostali koji znaju mogu bez problema dobiti taakve igrace

  • DARK HORSE 17.06.2011.

    Osvojit će Wimbledon Englez nikada Murray je Škot ha ha ha

  • tonibryant 17.06.2011.

    daj ba covjece,ni Karlovic ni Isner nisu problem TOP 10 igracima !!imaju servis,a kad im to stane onda ne mogu nista!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare