To je to što me zanima!

Time-out je spasio stvar: Repeša psovao i vikao...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Primili smo dvije trice zaredom, p...a mu materina! A mi imamo tri faula j..o ga! Hoćemo li tako, j..o ga?! Daj da bar uđemo u bonus, grmio je Repeša
Vidi originalni članak

Sedam minuta prije kraja utakmice Staiger nam je ubacio tricu, a Repeša je, vidno iživciran, pozvao time-out. Minutu odmora iskoristio je urlajući i psujući. Inače je na glasu kao miran i staložen tip, no tijekom utakmice teško se kontrolirati, naročito u trenucima kada protiv Njemačke gubite 57-54. A trebaš pobjedu za plasman u četvrtfinale Europskog prvenstva.
- Dvije trice zaredom, pi..a mu materina! A mi imamo tri faula j..o ga! Hoćemo li tako, j..o ga?! Daj da barem onda uđemo u bonus, j..o ga! - urlao je Jasko na igrače. Uspio je razdrmati igrače. Slavili smo 70-68. No, iako su izborili plasman u četvrtfinale, svi bi se trebali sramiti onoga što su pokazali u prvih šest utakmica. Čak se ni Repeša nema ni za što konkretno uhvatiti u nadi da će konačno proći četvrtfinale na velikim natjecanjima.
- Svjesni smo da moramo igrati bolje da bi nešto postigli. Zbog velike rotacije igrača u dosadašnjim utakimicama fizički smo se sačuvali - kaže Repeša te otkriva najvećeg “neprijatelja”.
- Mentalno smo se potrošili jer smo imali puno stresa na svim utakmicama - kaže Repeša. Nakon toliko potrošenih živaca Repeši više nije ni važno protiv koga će igrati.
- Ne bih volio nikoga! Moramo gledati sebe, srećom da sad imamo tri dana odmora...

Idi na 24sata

Komentari 9

  • baka22 16.09.2009.

    da je bar reko jebo ga...

  • dusansk 16.09.2009.

    jedino ih je tako mogao pokrenut...

  • HardCore 16.09.2009.

    taj time out je bil tokom prve četvrtine a ne na kraju utakmice ;) al dobro veli, treba motivirat malo jebo ga bog >:D

Komentiraj...
Vidi sve komentare