To je to što me zanima!

Tin Jedvaj se skrasio u Romi: Želim pravu priliku ove sezone

Nadam se prilici već ove sezone. Najbolje mogu odigrati u središnjem dijelu obrane, ali snalazim se i na poziciji desnog beka i zadnjeg veznog igrača, rekao je Jedvaj
Vidi originalni članak

Tin Jedvaj tek je dvadesetak dana u Romi, a na press-konferenciji u nedjelju progovorio je o tome kako se uklopio u svlačionicu rimske momčadi.

- Najmlađi sam igrač u momčadi, no razlika u godinama između igrača se ne osjeća na travnjaku. Naravno, ja poštujem starije - rekao je 17-godišnji Jedvaj, te pohvalio trenera Rudija Garciju:

- Trener odlično upravlja međuljudskim odnosima unutar momčadi. Puno razgovora s igračima i zbog toga se sviosjećamo važnima.

Jedvaj se nada kako će se nametnuti već ove sezone, a istaknuo je i koje su mu pozicije najdraže.

- Nadam se prilici već ove sezone. Najbolje mogu odigrati u središnjem dijelu obrane, ali snalazim se i na poziciji desnog beka kao i na mjestu zadnjeg veznog igrača.

Za kraj je Tin tko su mu najbolji prijatelji u svlačionici.

- Mogu reći da sam se skrasio u Rimu. Suigrači su vrlo ljubazni, a najbolji prijatelj sam s Alessijem Romagnolijem i Miralemom Pjanićem - zaključio je Jedvaj. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • NEOPISIVO 04.08.2013.

    Tin Jedvaj - poslije Brazila u prvih 11 reprezentacije.

  • babazaneti 04.08.2013.

    to što ti u ruci u zadnjicu si za....

  • ntnk 24sata 04.08.2013.

    Za kraj je Tin tko su mu najbolji prijatelji u svlačionici......Alooo novinaru malo pismenosti ...!!!! Nije ni cudo sto su clanci smijurije

Komentiraj...
Vidi sve komentare