To je to što me zanima!

Tin Jedvaj: Zabio sam, a onda nisam znao što da napravim...

Nisam znao trebam li slaviti, valjda nitko od igrača koji su zabili u ovom kolu Bundeslige nisu znali kako se ponašati. Na koronu sam testiran šest ili sedam puta, rekao nam Tin Jedvaj, branič Augsburga
Vidi originalni članak

Čudno je igrati nogomet u ovakvim uvjetima. Iskreno, sve je to malo naporno, ali najvažnije je da završimo sezonu i odemo na odmor, rekao nam je Tin Jedvaj (24).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bundesliga je nastavljena u subotu. Nije bilo navijača, rukovanja igrača prije utakmice, zabranjeno je pljuvanje na travnjaku, igrači na klupi moraju nositi maske, a ni golovi se prema naputcima ne smiju grupno slaviti.

Tin je zabio u porazu Augsburga od Wolfsburga 2-1.

- Isključene su emocije u puno situacija, pogotovo kod slavlja golova. Zabio sam i nisam znao što napraviti. Valjda nitko od igrača koji su zabili u ovom kolu Bundesligi nije znao kako postupiti. Ne znaš trebaš li slaviti ili kako da slaviš. Bojiš se da ne napraviš nekakvu pogrešku, da te zbog toga onda prozivaju - kaže nam branič Augsburga.

Sedam dana prije početka prvenstva su igrači u Bundesligi posljednji put testirani, nakon toga su morali biti u klupskoj karanteni tjedan dana. Heiko Herrlich, Tinov trener, prekršio je karantenu, izašao je van, kupovao je pastu za zube. Zbog toga nije mogao voditi subotnju utakmicu. U idućoj će ponovno biti na klupi.

- Svi smo negativni na test korona virus. Ne znam ni reći koliko sam puta testiran, jako puno puta, šest ili sedam - kaže nam Jedvaj, kojega u preostalih osam kola čeka velika borba za ostanak s Augsburgom.

On je na posudbi iz Bayer Leverkusena, a ta je odluka bila odlična. Ove sezone u Bundesligi ima puno veću minutažu, a napokon se nije mučio s ozljedama.

- Vidjet ću što će biti dalje. Na kraju sezone se vraćam u Bayer Leverkusen, tamo imam ugovor. Još ne znam gdje ću igrati iduće sezone - rekao nam je za kraj bivši branič Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • listovača 18.05.2020.

    Nadam se da će sa travnjaka nestati to cmakanje i žvaljenje, to je ionako bilo odurno za gledati.

  • dottie 17.05.2020.

    Ma kakva velika borba za opstanak..Augsburg ostaje bez problema u ligi..velika borba ceka Werder Bremen ili Fortunu

Komentiraj...
Vidi sve komentare