To je to što me zanima!

Tiotéova supruga na 'fejsu' saznala da ju je muž prevario

Veznjak Newcastle Cheick Tioté oženio se drugi put. U islamu to nije neuobičajeno, no njegova prva žena šokirala se kada je za to saznala preko društvene mreže...
Vidi originalni članak

Nije česta vijest kada nogometaš objavi da ima ljubavnicu. Još manja kada se vjenča s njom. No upravo je takav slučaj Cheicka Tiotéa, veznjaka Newcastlea i reprezentacije Obale Bjelokosti, koji razloge za takav potez opravdava religijskim pravilima.

Tioté je musliman, a prema islamskom zakonu dopušteno je imati četiri žene.

- On ne vidi ništa loše u tome. To je apsolutno prihvatljivo i ne shvaća zašto se oko toga digla tolika prašina - izjavio je Tiotéov menadžer Jean Musampa.

Ipak, to je saznanje neugodno iznenadilo nogometaševu prvu ženu Madah koja je za mužev potez saznala preko Facebooka. Neki mediji pišu da se onesvijestila kada je vidjela fotografiju s vjenčanja, ali na kraju mu je sve oprostila.

Tioté s Madah ima dvoje djece te još jedno s ljubavnicom iz Zimbabvea koja je prekinula odnose s Cheickom jer je obećao da će oženiti baš nju.

Iako je u Obali Bjelokosti poligamija zakonom zabranjena, praksa i islamski zakoni pokazuju drugačije.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Čovik od riči 01.10.2014.

    Islam je rak čovječanstva

  • piramida 30.09.2014.

    po islamu a po zakonu zemlje u kojoj radis nije dopusteno ,zakon islama i li bilo Koje druge religije djeluje u zidovima bogomolje a ne vani u drustvu.

  • David E. H. Tworek 30.09.2014.

    Islam je rak rana zapadne civilizacije,... Kako mentalitetom tako i u kulturi i u sportu. Nikada nisam doživio više rasizma i vjerskog prezira kao od njih,...

Komentiraj...
Vidi sve komentare