To je to što me zanima!

Tip dana: Zbog izostanaka trener Tigrea mijenja sustav

Quilmes ove godine bodove osvaja samo na domaćem terenu, ali sada u obližnju Victoriju putuje s nadom kako može iznenaditi osakaćenog domaćina
Vidi originalni članak

Tigre je na gostovanju kod Argentinosa krenuo žestoko i stvorio nekoliko odličnih prigoda za gol, no svoj dan imao je domaći vratar Pablo Migliore zahvaljujući kojem su domaći dugo održavali nulu. Na kraju stigla je i kazna za propuštene prilike u vidu pogotka Argentinosa, te je Tigre nakon dva susreta bez poraza ostao praznih ruku.

- Naš je najveći problem nestalnost, i to ne od utakmice do utakmice već i unutar 90 minuta. Odigramo dobro, pa onda naglo padnemo i tako stalno ukrug. Mislim kako smo protiv Racinga odigrali naših najboljih 90 minute, a to bi nam trebala biti i nit vodilja u nastavku sezone. Sami rezultati i nisu toliko loši, ali želja nam je podignuti igru na jednu razinu i zadržati se na toj razini kroz jedan duži period. Sada igramo kod kuće protiv Quilmesa, a u situaciji u kakvoj se mi nalazimo domaće bodove ne smijemo olako prosipati, pa je jasno kako ćemo ići na pobjedu - dotakao se problema domaći vratar Javier Garcia.

Osim nestalnosti, problem će Diegu Cagni danas predstavljati i vrlo važni izostanci. Samo prošlo tjedna zbog ozljeda je Cagna ostao bez braniča Marcosa Gelaberta, veznjaka Lucasa Wilcheza i napadača Matiasa Pereza Garcije. Sva trojica standardni su prvotimci, a Perez Garcia vjerojatno i ponajbolji Tigreov igrač. O kakvom se problemu radi najbolje svjedoči činjenica kako će Cagna danas biti prisiljen mijenjati čak i sustav igre zbog izostanka ovog trojca. Prve vijesti kazuju kako će sva trojica pauzirati između dva i tri tjedna.

Quilmes je znatno oslabljen krenuo u sezonu, ali za sada pruža relativno dobre igre u ritmu pobjeda kod kuće, poraz na strani. Na njihovu sreću prošlog vikenda na rasporedu je bio domaći susret protiv vrlo jakog San Lorenza kojeg su Pivari ispratili u Buenos Aires rezultatom 3-2. Bila je to vrlo zanimljiva utakmica puna preokreta u kojoj je Quilmes do tri boda došao sjajnim pogotkom rezervnog igrača Arnalda Gonzaleza desetak minuta prije kraja, ali na trijumfu nema niti najmanje mrlje.

U odnosu na prošlo kolo Quilmes će danas biti još i jači, jer im se u sastav vraća odlični iskusni veznjak Rodrigo Brana. Brana je prošlo kolo propustio zbog lakše povrede, a danas je od prve minute najavljen u sastavu. Tijekom tjedna lakših problema s ozljedom imao je napadač Jonathan Zacaria. Velike su vjerojatnosti da se on nađe u sastavu, ali ako ne bude spreman to ne bi trebao biti veliki hendikep jer će igrati Arnaldo Gonzalez.

Prognoza: Tigre - Quilmes 

Ishod utakmice (reg. dio) Tip: X2

U normalnim okolnostima postavljeni koeficijenti bili bi u redu, ali smatram da su promašeni ako u obzir uzmemo probleme s kojima se danas sreće domaći sastav. Koliki problem predstavljaju izostanci Gelaberta, Wilcheza i Pereza Garcije najbolje se vidi iz podatka da je Diego Cagna čak bio prisiljen zbog njih mijenjati sustav igre, jer nema adekvatne zamjene. Po meni Matias Perez Garcia je trenutno i ponajbolji igrač ovog kluba (uz vratara Javiera Garciju) i takvi problemi u Tigreu se moraju osjetiti. Tigre ima solidan sastav za argentinske prilike, ali sigurno nema dovoljno dugačku klupu kako bi bez problema nadoknađivao svaki izostanak. Quilmes dolazi u Victoriju nakon velike pobjede nad San Lorenzom i sigurno može iskoristiti domaće probleme. Uoči sezone gosti su rasprodali dosta igrača i očekivao se njihov pad, no za sada igraju više nego dobro, a čak su i na dvije utakmice u kojima su poraženi bili više nego kompetitivni. Ne očekujem gostujuće juriše od prve minute već smirenu i nešto defenzivniju utakmicu u kojoj će se oni zadovoljiti i jednim bodom. Susret je ovo dvije ekipe koje će se ove sezone boriti za opstanak i baš zato mislim kako domaćin nije tako velik favorit kao što kladionice predviđaju. Kvote na X2 su sasvim solidne i očekujem da će tijekom dana pasti, ali sve iznad 1,6 da gost neće biti poražen više je nego isplativo.

Tekst preuzet sa dvoznak.com - adrese za pametno klađenje.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • patriot0407 31.08.2013.

    Moli se redakcija koja prognozira kladionicu ,tipove dana i sve slično što dolazi uz klađenje da se naprosto ostavi tog posla i ne maže oči drugim ljudima koji misle da će dobiti ako prepišu 3 para iz 24 sata...jer ste čista nula...od 10 mrtvih parova...7 najmanje mašite ..tako da ne obmanjujte ljude , isto to vrijedi i za sportske novosti,,,ako se ne budete držali ovoga pravila, poštovana redakcijo bit će te sankcionirani po pravilu 7. To što vi dajete te parove to nema veze sa vezom...jednostavno činjenicu su činjenice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare