Obavijesti

Sport

Komentari 1

Tip dana: Zbog izostanaka trener Tigrea mijenja sustav

Tip dana: Zbog izostanaka trener Tigrea mijenja sustav
1

Quilmes ove godine bodove osvaja samo na domaćem terenu, ali sada u obližnju Victoriju putuje s nadom kako može iznenaditi osakaćenog domaćina

VIDEO

Tigre je na gostovanju kod Argentinosa krenuo žestoko i stvorio nekoliko odličnih prigoda za gol, no svoj dan imao je domaći vratar Pablo Migliore zahvaljujući kojem su domaći dugo održavali nulu. Na kraju stigla je i kazna za propuštene prilike u vidu pogotka Argentinosa, te je Tigre nakon dva susreta bez poraza ostao praznih ruku.

- Naš je najveći problem nestalnost, i to ne od utakmice do utakmice već i unutar 90 minuta. Odigramo dobro, pa onda naglo padnemo i tako stalno ukrug. Mislim kako smo protiv Racinga odigrali naših najboljih 90 minute, a to bi nam trebala biti i nit vodilja u nastavku sezone. Sami rezultati i nisu toliko loši, ali želja nam je podignuti igru na jednu razinu i zadržati se na toj razini kroz jedan duži period. Sada igramo kod kuće protiv Quilmesa, a u situaciji u kakvoj se mi nalazimo domaće bodove ne smijemo olako prosipati, pa je jasno kako ćemo ići na pobjedu - dotakao se problema domaći vratar Javier Garcia.

Osim nestalnosti, problem će Diegu Cagni danas predstavljati i vrlo važni izostanci. Samo prošlo tjedna zbog ozljeda je Cagna ostao bez braniča Marcosa Gelaberta, veznjaka Lucasa Wilcheza i napadača Matiasa Pereza Garcije. Sva trojica standardni su prvotimci, a Perez Garcia vjerojatno i ponajbolji Tigreov igrač. O kakvom se problemu radi najbolje svjedoči činjenica kako će Cagna danas biti prisiljen mijenjati čak i sustav igre zbog izostanka ovog trojca. Prve vijesti kazuju kako će sva trojica pauzirati između dva i tri tjedna.

Quilmes je znatno oslabljen krenuo u sezonu, ali za sada pruža relativno dobre igre u ritmu pobjeda kod kuće, poraz na strani. Na njihovu sreću prošlog vikenda na rasporedu je bio domaći susret protiv vrlo jakog San Lorenza kojeg su Pivari ispratili u Buenos Aires rezultatom 3-2. Bila je to vrlo zanimljiva utakmica puna preokreta u kojoj je Quilmes do tri boda došao sjajnim pogotkom rezervnog igrača Arnalda Gonzaleza desetak minuta prije kraja, ali na trijumfu nema niti najmanje mrlje.

U odnosu na prošlo kolo Quilmes će danas biti još i jači, jer im se u sastav vraća odlični iskusni veznjak Rodrigo Brana. Brana je prošlo kolo propustio zbog lakše povrede, a danas je od prve minute najavljen u sastavu. Tijekom tjedna lakših problema s ozljedom imao je napadač Jonathan Zacaria. Velike su vjerojatnosti da se on nađe u sastavu, ali ako ne bude spreman to ne bi trebao biti veliki hendikep jer će igrati Arnaldo Gonzalez.

Prognoza: Tigre - Quilmes 

Ishod utakmice (reg. dio) Tip: X2

U normalnim okolnostima postavljeni koeficijenti bili bi u redu, ali smatram da su promašeni ako u obzir uzmemo probleme s kojima se danas sreće domaći sastav. Koliki problem predstavljaju izostanci Gelaberta, Wilcheza i Pereza Garcije najbolje se vidi iz podatka da je Diego Cagna čak bio prisiljen zbog njih mijenjati sustav igre, jer nema adekvatne zamjene. Po meni Matias Perez Garcia je trenutno i ponajbolji igrač ovog kluba (uz vratara Javiera Garciju) i takvi problemi u Tigreu se moraju osjetiti. Tigre ima solidan sastav za argentinske prilike, ali sigurno nema dovoljno dugačku klupu kako bi bez problema nadoknađivao svaki izostanak. Quilmes dolazi u Victoriju nakon velike pobjede nad San Lorenzom i sigurno može iskoristiti domaće probleme. Uoči sezone gosti su rasprodali dosta igrača i očekivao se njihov pad, no za sada igraju više nego dobro, a čak su i na dvije utakmice u kojima su poraženi bili više nego kompetitivni. Ne očekujem gostujuće juriše od prve minute već smirenu i nešto defenzivniju utakmicu u kojoj će se oni zadovoljiti i jednim bodom. Susret je ovo dvije ekipe koje će se ove sezone boriti za opstanak i baš zato mislim kako domaćin nije tako velik favorit kao što kladionice predviđaju. Kvote na X2 su sasvim solidne i očekujem da će tijekom dana pasti, ali sve iznad 1,6 da gost neće biti poražen više je nego isplativo.

Tekst preuzet sa dvoznak.com - adrese za pametno klađenje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome