To je to što me zanima!

Tipsarević: Svaka im čast, Hrvati su pravi domaćini!

Janko Tipsarević bio je iznenađen ponašanjem domaćina u Splitu na četvrtfinalnom meču Davis Cupa. Bilo je malo dobacivanja iz publike, kaže...
Vidi originalni članak

Spremao sam se na najgore, očekivao sam svašta. Osim dobacivanja tijekom susreta, što je bio neizbježno, Hrvati su se pokazali kao fenomenalni domaćini. Svaka im čast, rekao je srpski tenisač Janko Tipsarević po povratku iz Hrvatske.
Osim Đokovića koji je ostao odmarati na hrvatskoj obali, Tipsarević se zajedno sa suigračima vratio u Beograd. Pobjedi srpske reprezentacije pridonio je bodom u igri parova s Nenadom Zimonjićem i svladavši Veića u posljednjem susretu.
Najveći uspjeh tenisači Srbije proslavli su u restoranu koji je zakupio teniski savez, a rječiti Tipsarević priznaje da su, uz živu svirku malo i 'zapili'.
- Zaslužili smo jer smo ostvarili najveći uspjeh Srbije od kad je postala neovisna - kazao je Janko na beogradskom aerodromu Nikola Tesla.
No do polufinalnog sureta u rujnu sa Česima ima dovoljno vremena za otrežnjenje. Podlogu još nisu izabrali, kao ni grad gdje će se susret odigrati.
- U polufinalu protiv Češke na svom smo terenu favoriti i nadam se da ćemo otići do kraja - u euforiji je kazao za srpski Mondo.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • nogometas05 12.07.2010.

    Headhunter donekle se slazem s tobom iako ja mislim ovako..Cilic nema grama mozga u glavi,nije imao a i dalje nema ni Ivanisevic ali je imao muda izazvati sportsku srecu i zato je postigao sve sto je postigao..Cilic ce kao i Ancic ostat vjecni talent...

  • st1986 12.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • Pike75 12.07.2010.

    Daj pet karata!

Komentiraj...
Vidi sve komentare