To je to što me zanima!

Tisuće dočekale osvajače Kutije: Čuvajte nam uspomenu na Ketu

Ovo je bila jedna od najljepših božićnih priča, ne zbog nas nego zbog Kete. Hvala na podršci i ne dajte da Keta padne u zaborav, rekao je Josip Božinović, najbolji igrač 50. Kutije šibica
Vidi originalni članak

Malonogometnoj momčadi Krešimir Keta Bandić upriličen je u četvrtak navečer svečani doček u Mostaru nakon što su večer ranije osvojili jubilarno 50. izdanje malonogometnog turnira Kutija šibica u Zagrebu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Doček za osvajače Kutije šibica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Više tisuća Mostaraca okupilo se na prostoru gdje se održava ovogodišnji Advent, a uz ostale dočekao ih je i zahvalio im se mostarski gradonačelnik Mario Kordić. Burno su pozdravljeni kada su se popeli na pozornicu.

Jedan od najboljih igrača malonogometne momčadi Josip Božinović, Splićanin koji je pojačao Mostarce, rekao je kako je osvajanje Kutije šibica bila sjajna božićna priča posvećena njihovom preminulom kolegi Krešimiru Bandiću Keti. 

- Ovo je bila jedna od najljepših božićnih priča, ne zbog nas nego zbog Kete. Hvala na podršci i ne dajte da Keta padne u zaborav, nego čuvajte uspomenu na njega - rekao je Božinović. 

Heroj finalnog susreta protiv momčadi Poliklinika Milojević kojeg su dobili boljim izvođenjem sedmeraca, vratar Marko Čolak rekao je kako su imali veličanstvenu potporu iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. 

Na kraju svečanog dočeka pročitana je poruka koju su igrači napisali svom prijatelju Krešimiru Bandiću. 

Krešimir Bandić bio je nogometni vratar iz Mostara, preminuo je od zastoja rada srca 2019. godine, dok je branio za momčad premijerligaša Širokog Brijega.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • DENIS.NAD 31.12.2021.

    Svaka čast momci.....

  • JensenColt 31.12.2021.

    Svaka cast rekretivci a dobili Futsal Dinamo favorit za osvajanje hrvatske lige toliko o tome!!!

  • Nažalost_Hrvat 31.12.2021.

    Sramota za Zg da im Bosanci odnose kutiju

Komentiraj...
Vidi sve komentare