To je to što me zanima!

Tite: 'Izvanzemaljac' Messi bi trebao ostati častan i u porazu

Lionel Messi 'opleo' je po sucima i organizaciji Copa Americe nakon što je njegova Argentina ispala u polufinalu od Brazila (2-0), a sve se nastavilo nakon crvenog kartona protiv Čilea. Sad mu je odgovorio izbornik Brazila
Vidi originalni članak

Onaj kojeg sam smatrao izvanserijskim, izvanzemaljskim, trebao bi imati više poštovanja i prihvatiti poraz. Mi smo bili oštećeni u nekoliko utakmica. Bit ću izravan - znam da je Messi pod velikim pritiskom zbog njegove veličine. Na pošten smo način dobili Argentinu i nadigrali ih u svakom segmentu, rekao je brazilski izbornik Tite nakon osvajanja Copa Americe.

Brazil je u finalu s 3-1 svladao Peru, ali izbornik prvaka nije mogao izbjeći novinarska pitanja o 'ispadima' kapetana Argentine Lionela Messija nakon polufinalnog poraza od Brazila (2-0), ali i nakon što je u polufinalu dobio crveni karton u 37. minuti. Zaiskrilo je s Garyjem Medelom, a obojicu je isključio sudac de Vivar.

- Dobio sam crveni karton zbog svojih prijašnjih riječi o sucima na ovom prvenstvu. To je sramotno pa nisam htio uzeti medalju za treće mjestu jer ne želim biti dio korupcije - rekao je Messi nakon što je odbio uzeti medalju za treće mjesto, a nakon poraza od Brazila u polufinalu bio je i oštriji:

- Brazil uopće nije bio bolji, zabio je prvi, pa drugi nakon što nama nije dosuđen penal. Valjda im je dojadilo kažnjavati gluposti i danas uopće nisu koristili VAR! Cijela je utakmica bila takva, a njima su svirali i minimalne kontakte.

Što se tiče isključenja, uz njega je stao i Tite.

- Bio je nepravedno isključen. Crveni je trebao dobiti Medel, dok je za Messija to u najgorem slučaju trebao biti žuti karton.

Sve je prokomentirao i bivši Messijev suigrač iz Barcelone i kapetan Brazila, Dani Alves.

- Ne slažem se s time što je Messi rekao, teško smo radili da budemo prvaci. Razumijem da je Leo uzrujan, ali ne slažem se da je sve namješteno jer smo se dobro oznojili za ovo prvenstvo - rekao je Alves.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • danijel23 09.07.2019.

    Joj lessi pokrij se po usima, a sad si zaboravio chelsea i psg??? Dok su vas sudci gurli rukama i nogama, pogotovo protiv chelsea ono je bila kradja stoljeća u nogometu

  • danko1471991 08.07.2019.

    Hahahahha, kako su samo smiješni svi odreda... pa Messi je samo rekao cistu istinu, leglo korupcije... pa to je bilo jasno kao dan da Brazil kao domaćin mora osvojiti copu... svuda je većinom tako...

  • kovac7 08.07.2019.

    Uvijek u sjwni CRa

Komentiraj...
Vidi sve komentare