To je to što me zanima!

Titeov popis za Copa Americu: Nema Marcela, Fabinha i Moure

Brazilski izbornik Tite objavio je popis izabranika za Copa Americu koja će se igrati od 14. lipnja do 7. srpnja. Na popisu nema nekih igrača na koje je cjelokupna brazilska javnost računala
Vidi originalni članak

Izbornik brazilske nogometne reprezentacije Tite objavio je popis igrača na koje će računati na prvenstvu Južne Amerike koje će se od 14. lipnja do 7. srpnja održati u Brazilu.

Na popisu su 23 igrača, a listu predvodi zvijezda francuskog prvaka PSG-a Neymar.

Zanimljivo, na popis nema veznjaka Liverpoola Fabinha, niti napadača Tottenhama Lucasa Moure, a Tite je pozvao napadača Ajaxa Davida Neresa. Također, neće biti ni zvijezda Reala, Viniciusa i Marcela što je iznenadilo brazilske navijače.

- Nije bilo lako izabrati igrače. Nikada nisam bio u težoj poziciji, noćima nisam spavao i razmišljao sam koga voditi - kazao je Tite.

Na Copa America će nastupiti 10 južnoameričkih zemalja, te gosti Katar i Japan. Brazil će igrati u skupini A zajedno s Bolivijom, Venezuelom i Peruom.

Posljednja dva naslova prvaka Južne Amerike osvojio je Čile pobijedivši u oba finala Argentinu i to nakon izvođenja jedanaesteraca. 

Popis igrača:

Golmani: Alisson (Liverpool), Cassio (Corinthians), Ederson (Manchester City)

Braniči: Alex Sandro (Juventus), Daniel Alves (PSG), Eder Militao (Porto), Fagner (Corinthians), Filipe Luis (Atletico Madrid), Marquinhos (PSG), Miranda (Inter), Thiago Silva (PSG)

Veznjaci: Allan (Napoli), Arthur (Barcelona), Casemiro (Real Madrid), Fernandinho (Manchester City), Lucas Paqueta (AC Milan), Philippe Coutinho (Barcelona)

Napadači: David Neres (Ajax), Everton (Gremio), Gabriel Jesus (Manchester City), Neymar (PSG), Roberto Firmino (Liverpool), Richarlison (Everton)

Idi na 24sata

Komentari 35

  • kele2 17.05.2019.

    Nema moure i fabhina, fabhino u liverpoolu među boljima mora vođa u totehamu a marcelo koji nije sad u najboljoj formi ali je maher svog zanata bitno da igra neymar jesus i one zvijezde ma bježi gadi mi se...

  • SandiBajric 17.05.2019.

    Volio bi da brazil osvoji!!! Odlicna su ovo imena,ako ce se ponasat kao ekipa mislim da bi to lako mogli odvoji...

  • Joker123 17.05.2019.

    Samo da gdjessi ne osvoji

Komentiraj...
Vidi sve komentare