To je to što me zanima!

Lokosi očitali lekciju Rijeci pa joj zakomplicirali borbu za Europu

Riječani su se porazom od Dinama definitivno oprostili od naslova ove sezone, ali današnjim kiksom kod Lokomotive... Pod upitnik je došao i plasman u Europu. Riječani su četvrti, Hajduk bježi četiri boda
Vidi originalni članak

U posljednjoj utakmici 31. kola Prve HNL Lokomotiva je kao domaćin na stadionu u Kranjčevićevoj ulici svladala Rijeku 2-1 (1-0).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Golove za Lokomotivu postigli su Luka Stojković (38) i Lukas Kačavenda (46), da bi poraz Rijeke ublažio Josip Drmić (90+2).

Do prednosti su domaći stigli sjajnim potezom talentiranog Stojkovića koji je odmah po primitku lopte pucao sa 22-23 metra udaljenosti i pogodio sam donji lijevi kut gostujućeg gola.

KAKAV PROJEKTIL VIDEO Evo kako je Stojković (18) Rijeci dao fantastičan prvijenac

Odličnu utakmicu Stojković je potvrdio i asistencijom za drugi gol svoje momčadi, u prvoj minuti nastavka izveo je udarac iz kuta kojega je Kačavenda glavom proslijedio u mrežu.

U sudačkoj nadoknadi Drmić je odlično reagirao u kaznenom prostoru domaćih, prihvatio "svijeću" koju je ubacio Smolčić, okrenuo se i svladao Nevistića za konačnih 2-1.

Peta Lokomotiva sada ima 43 boda, tri više od šeste Gorice, ali i 12 manje od četvrte Rijeke.

Na vrhu je Dinamo sa 66 bodova, dva manje uz utakmicu više ima drugi Osijek, dok je treći Hajduk sa 59 bodova. Što znači da je Rijeka novim kiksom, nakon što se već oprostila od naslova, dodatno zakomplicirala i borbu za europska mjesta.

Idi na 24sata

Komentari 212

  • Antitovar × 17.04.2022.

    Dinamo Sampion

  • NindžaPijace 17.04.2022.

    Po meni Rijeka je ipak igrački slabija od vodećeg trojca tako da iako su do nazad par kola igrali iznad svojih mogućnosti, nije bilo realno očekivati da će ostati u utrci do samog kraja.

  • Z.a.c 17.04.2022.

    Kako je plasman u Europu za Rijeku ugrozen? Jedino da izgube sve do kraja,a Lokomotiva pobjedi sve do kraja…

Komentiraj...
Vidi sve komentare