To je to što me zanima!

Tjednima je tražio djevojčicu, a onda joj je ispunio veliku želju

Tijekom utakmice Arsenala i Crystal Palacea, mlada navijačica Arsenala pokazala je poruku u kojoj je zamolila za Bellerinov potpisani dres. Bočni igrač Arsenala odlučio joj je ispuniti želju...
Vidi originalni članak

Mlada navijačica koja je tijekom susreta Arsenala i Crystal Palacea (3-2) krajem prosinca na tribinama digla poruku u kojoj je zamolila Hectora Bellerina za njegov potpisani dres, dobila je i više nego što je tražila.

Nakon što je vidio poruku na društvenim mrežama, desni bek se dao u potragu za mladom navijačicom. Nakon mjeseci traženja uporni Bellerin je napokon uspio ući u trag djevojčici i ispuniti joj san.

Štoviše, ne samo da joj je odlučio potpisati dres nego joj ga je i sam uručio. Također, dres je donio i njezinom bratu, dok mu je Claudia zauzvrat dala pismo za Valentinovo. 

Nakon ugodnog razgovora s Claudiom i njezinim bratom Austinom, društvo se zabavilo uz video igre u kojem su mladi navijači Bellerinu pokazali svoje vještine. 

-  Nakon utakmice protiv Crystal Palacea vidio sam na društvenim mrežama sliku u kojoj mlada navijačica pokazuje ljubav prema meni i klubu. Stoga sam na društvenim mrežama objavio status sa ciljem da je pronađem. Uspjelo je! Otišao sam u njihov dom te sam iznenadio nju i njezinu obitelj. Hvala svima koji su sudjelovali da se ovaj susret dogodi - objavio je Bellerin na Instagramu.

Zaista predivna gesta Arsenalovog igrača te susret koji mu je barem malo podigao raspoloženje nakon vrlo loše sezone Arsenala.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • rođo101 11.03.2018.

    pa to bi napravio i naš lukica

  • Uragan_1 11.03.2018.

    Sjajna priča djeci za cijeli život. Bravo !

  • jo2hn8ny 11.03.2018.

    Kapa do poda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare