To je to što me zanima!

Tko će nakon napornog puta ugasiti 97. svjećica?

Ove godine neće biti posebnog slavlja povodom utemeljenja Hajduka, što zbog turneje po Hong Kongu, što zbog trenutka u kojem se klub nalazi
Vidi originalni članak

Momčad Hajduka vratila se s turneje po Dalekom istoku nakon 25 sati putovanja, ali nije bilo navijačkog dočeka kakvih je bilo mnogo puta u prošlosti. A upravo sutra će se mnogi prisjetiti slavne povijesti splitskoga kluba jer je prije točno 97 godina Carsko namjesništvo Austro-Ugarske u Zadru izdalo dozvolu za rad Hajduka.
Ove godine neće biti posebnog slavlja, što zbog turneje po Hong Kongu, što zbog trenutka u kojem se klub nalazi. Da podsjetimo, lani se proslava održala u splitskom HNK uz nazočnost premijera Ive Sanadera. Ove godine neće biti ni HNK ni premijera.
- Održat ćemo u klubu u 12 sati domjenak na kojem će se okupiti brojne klupske legende i prijatelji kluba - najavio je aktualni predsjednik splitskoga kluba Željko Jerkov.
Proslavi najvjerojatnije neće nazočiti igrači prve momčadi zbog umora, a prvi trening nakon puta Robert Jarni zakazao je za četvrtak ujutro.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • WhiZkiD 12.02.2008.

    Hajduk je u g...... jos od raspada Juge.Od tad Hrvatskim nogometom vlada mafija zvana mamic

Komentiraj...
Vidi sve komentare