To je to što me zanima!

Tko će sada trgati Lea Messija: Pepe će propustiti 'el clasico'?

Portugalski stoper ozlijedio se na treningu. Natukao je kvadriceps noge i upitan je za "el clasico" u srijedu kad Barcelona dolazi kod Reala u četvrtfinalu Kupa kralja...
Vidi originalni članak

Real Madrid brani naslov u Kupu kralja, a u srijedu je prva utakmica četvrtfinala. Na Santiago Bernabeu stiže Barcelona, a Jose Mourinho muku muči s ozljedama svojih igrača. Nakon Samija Khedire koji je definitivno otpao za "el clasico", ista sudbina mogla bi zadesiti i portugalskog stopera Pepea koji se ozlijedio na treningu.

Pepe je, prema prvim izvještajima, natukao kvadriceps desne noge na treningu u ponedjeljak. Loša vijest za Mourinha, ne toliko loša za nogomet i noge Lea Messija, Andresa Inieste i ostalih katalonskih igrača. Pepe u napadu ludila ne štedi nikoga. Dokaz tomu su mnogi crveni kartoni, ali i potezi kojih se ne bi posramili neki UFC borci. 

U porazu od Levantea prošle godine Pepe je dokazao da nije čist u glavi. Iako su svi na terenu stajali, što je i normalno kad sudac prekine igru, Pepe je krenuo u pohod. Gurnuo je igrača Levantea, brutalno mu nagazio na gležanj, a dok je ovaj bio na travi, Pepe ga je još udario nogom u glavu. 

No nije to ništa prema incidentu otprije dvije godine kad je Pepe  brutalno iscipelario nesretnog igrača Getafea. Dvaput ga je udario nogom dok je ovaj ležao na travi. Gužvu je iskoristio pa je još dijelio pravdu šakom. Sudac mu je pokazao crveni karton, a Pepe je dobacio:

- Svi ste vi k... sinovi.

Za Real bi od prve minute mogao zaigrati oporavljeni argentinski veznjak Angel di Maria. 

Idi na 24sata

Komentari 158

  • papar 19.01.2012.

    Ovaj novinar je vidovnjak!!! Ok, nije predvidio da ce se pepe oporaviti, ni da ce nastupiti u el clasiccu, ni da ce potrgati messia i da ce bit i ostalih koji ce ga pokusat potrgati, ali,heheeh, znate na sta mislim

  • dajCiKa 18.01.2012.

    ima li igdje u ovoj nasoj drzavi prijenos te utakmice na tv-u???

  • user_48142 17.01.2012.

    Pepe jee jako grub igrač, i neki put bespotrebno poludi i radi gluposti, ali on je jedan od najboljih stopera na svijetu, ako ne i najbolji, i stvarno mi ovakvo govorenje protiv njega, nije jasno, pogotovo od novinara kojem je glavi zadatak u ovakvim slucajevima biti neutralan, a ne na jednoj il drugoj strani.. Pozz.

Komentiraj...
Vidi sve komentare