To je to što me zanima!

Tko gubi ima se pravo ljutiti: Messi Ramosu psovao majku

Nogometaši Real Madrida očitali su nogometnu lekciju suparnicima iz Barcelone i u uzvratu finala Superkupa Španjolske slavili s 2-0. Barca je izgledala očajno pa su strasti uzavrele na travnjaku
Vidi originalni članak

Glavni akter je bio Lionel Messi, koji je imao nekoliko sjajnih poteza sinoć, ali nije uspio zabiti gol. Najbliže pogotku bio je kada je zatresao prečku u drugom poluvremenu. Njegova momčad na kraju je izgubila, a Real je osvojio drugi trofej u sezoni nakon europskog Superkupa protiv Manchester Uniteda.

Zinedine Zidane zaista je lijepo posložio momčad, neki klinci koji su prošle sezone dobivali minutažu za uigravanje sada su nositelji igre. A tu mislimo na Matea Kovačića i Marca Asensia. Dečki su sinoć odigrali sjajnu partiju.

Kao i Sergio Ramos. Najbolji stoper Reala, a jedan od najboljih na svijetu, bio je standardno dobar. A kada te ide onda je i raspoloženje na vrhuncu. Toliko da je malo 'bocnuo' Messija kada mu je trebao dodati loptu.

Argentinac mu nije ostao dužan.

- Pi*** ti materina - rekao mu je Messi (arg. La concha de tu madre) nakon što mu je ovaj bacio loptu u vis.

A nešto ranije Messi je također izgubio živce. Benzema je zabio gol, a peterostruki osvajač Zlatne lopte požalio se sucu da nije svirao faul i da je Barcelona nakon toga primila gol.

Ona stara kaže "tko gubi ima se pravo ljutiti".

Idi na 24sata

Komentari 121

  • ProsjecniHrvat 17.08.2017.

    Da je ronaldo ovo napravio bila bi panika i svi bi govorili kako je arogantan, bahat itd.

  • cro2 17.08.2017.

    Messi prdne odmah 200 komentara. C. Ronaldo mora zabit 5 golova za toliko komentara :D

  • roberto-barcello 17.08.2017.

    Bit će bolje, tek je početak

Komentiraj...
Vidi sve komentare