To je to što me zanima!

Tko je cura Erlinga Haalanda? Čekao je da napuni 18 godina, a onda je pokazao cijelom svijetu

Haaland i Isabel upoznali su se u norveškom gradu Bryneu, a počeli su igrati nogomet u istom klubu. Haaland u djevojci ima veliki oslonac i zajedno provode svaki slobodan trenutak
Vidi originalni članak

Erling Haaland igra najbolju sezonu u  karijeri. Prije nekoliko dana osvojio je naslov prvaka Engleske s Manchester Cityjem, a očekuje ga i finale Lige prvake protiv Intera u kojem ima priliku Cityju donijeti prvi naslov prvaka Europe.

Prije nekoliko dana sa suigračima je u jednom klubu u Manchesteru odlučio proslaviti naslov prvaka Engleske. Haaland se na tulumu pojavio u svilenoj pidžami s inicijalima na džepu, a u vrlo sličnoj odjevnoj kombinaciji pojavila se i njegova djevojka Isabel Haugseng Johansen.

POSEBAN JE FOTO Erling Haaland na tulum povodom osvajanja naslova došao u pidžami s inicijalima

Haaland i njegova djevojka odrasli su zajedno u norveškom gradu Bryne. Duže vrijeme su krili da su u vezi, a da su u vezi potvrdili su u studenom prošle godine. Haaland je navodno čekao da Isabel napuni 18 godina kako bi je pokazao svijetu. 

Dok je igrao za Borussiju, Isabel se mogla vidjeti na ulicama Dortmunda, ali javnost je smatrala da su samo prijatelji.

- Erling ima svijet pod nogama i mnoge dame su zainteresirane za njega. Ipak, on je odlučio da bude s djevojkom iz svog rodnog grada koju poznaje godinama. Želi imati siguran oslonac u životu - rekao je izvor za britanski The Sun.

NJEMU JE SJAJNO Evo što jede čudesni Haaland! Navijači: 'Izgleda kao izmet'

Rijetko ih se može vidjeti u javnosti, a za to postoji i dobar razlog. Isabel je također nogometašica. Tako se zapravo ovaj par i upoznao, u nogometnoj akademiji u Bryneu. Isabel uz nogomet povremeno radi i u jednoj trgovini odjećom.

Za vrijeme Svjetskog prvenstva u Katru uživali su u Marbelli gdje Haaland posjeduje vilu, a britanski mediji tvrde kako par svaki slobodan trenutak iskoristi za putovanje i uživanje.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • baba strumpf 25.05.2023.

    Da nije nogometaš ,nebi bila sa njim

  • fabercastell 25.05.2023.

    Novi ja samo dajem 18*

  • Vladovladić_2 25.05.2023.

    On je ružan a ni ova sa ovim blagotelećim pogledom nije nešto

Komentiraj...
Vidi sve komentare