To je to što me zanima!

Tko je kriv za debakl: Izbornik Čačić, Davor Šuker ili igrači?

Izbornik je igrao s trojicom iza što nismo vidjeli još od Ćire, zbog livade i kvalitete protivnika pobunio se Perišić, a igrači su izgledali bez vizije, ideje, baš bezveze. Pitamo Vas, tko je kriv za debakl?
Vidi originalni članak

Nakon euforije i pobjede protiv Ukrajine na krcatom Maksimiru, Hrvatska je tresnula o dno. Poraz od nogometnih patuljaka u Tallinnu kojima je Belgija nedavno zabila osam komada i koja je remizirala sa Svetim Kristoforom i Nevisom, pravi je debakl.

Ante Čačić eksperimentirao je s trojicom u obrani, nešto što nismo igrali još od Ćire, Perišića i Roga stavio je na bekove, Leovac i Andrijašević ostali su na predpozivima, a Hrvatska je u Tallinnu izgledala bez ideje, bez vizije, baš bezveze! 

Perišić je prozvao Šukera i poručio mu da bolje bira protivnike i uvjete za igru jer ona livada u Estoniji stvarno je kriminalna. No iste uvjete imali su Estonci, pa vas pitamo, tko je kriv za debakl? Čačić, Šuker ili igrači?

 
Idi na 24sata

Komentari 69

  • mitunjmo 29.03.2017.

    Ovdje po mom mišljenju je kriv trener(ako ga uopšte imamo),jer ovaj brko nema pojma o nogometu,jer da ipak stavimo malo realnosti:čovjek nije mogao ili nije bio sposoban(kako god hoćete) voditi jedan zagrebački dinamo,a danas vodi jednu hrvatsku reprezentaciju,15.državu na svijetu po FIFA-inoj ljestvici.Onda nemamo o čemu da pričamo.Hajdemo se samo sjetiti kad su tražili trenera(samo ne znam pred koje prvenstvo) pa kad je Šuker kad su ga novinari pitali šta misli da na mjesto trenera dođe Miroslav Ćiro Blažević on je odvratio(citiram) "Nama treba stručnost",onda mislim nemamo više o čemu razgovarati.I evo šta se danas događa da nas pod vodstvom dotičnog gospodina Ante Čačića pobijedi tamo neka Estonija 119.država na svijetu po FIFA-inoj ljestvici.Ne kažem Miroslav Ćiro Blažević jest star, u godinama je,ali bi ipak bio bolji od ovog brke kojem su svi krivci za neželjene postignute rezultate,a da je samo on najčistiji u tim stvarima.Onda što je najžalosnije u cijeloj toj priči jest da stalno dolaze na klupu reprezentacije neki ili Mamićevi ili Šukerovi ljudi,još malo pa će počet da stavljaju i svoju rodbinu na mjesto trenera,što bi stvarno bilo dno-dna.

  • BDC 29.03.2017.

    Šuker koji traži protivnike koje ne mora platiti već naplatiti.Kako bi ostalo više u dzepu.Čamića se to ne pita.Osloboditi igraće koji igraju kao dosta to je Balkanski i seljački.Pa jesu li se oni vratili u klubove? Aha al u .urcu.Pa kako mogu ostali igrati.Iz FRA,SPA,ITA,HOL i tako dalje.Za mene su krivi i Modrić i kompanija.Camić je samo pijun obićni.

  • bbbdado 29.03.2017.

    Hajde mrzitelji udarite po Čačiću , jedva ste dočekali , pitam vas koga bi vi za selektora imenom i prezimenom , pametnjakovići

Komentiraj...
Vidi sve komentare