To je to što me zanima!

Tko je Messijev bodyguard? Za njime trči i za vrijeme utakmice, a služio je u Afganistanu i Iraku

Tamo gdje je Messi, tamo je i on, njegova sjena. Svom poslu pristupa maksimalno ozbiljno i ima odriješene ruke da zaustavi svakoga tko prijeđe granicu
Vidi originalni članak

Šest utakmica, devet gola. Leo Messi (36) zabio je u svakoj utakmici od dolaska u Inter Miami, a njegova je momčad slavila u svim susretima i izborila finale liga kupa u kojem će se susresti s Nashvilleom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ARGENTINAC TRPA VIDEO Messi zabio s 25 metara i odveo Inter sve do finala Kupa

Nakon 17 sezona u Barceloni i dvije godine u PSG-u, Argentinac je ovog ljeta napustio Europu i potpisao za posljednjeplasirani klub istočne konferencije MLS-a. I ponovno se igra nogometa. Messi je i u veteranskim godinama za dvije klase bolji od svih igrača u Americi. Dominira, razigrava, zabija kao od šale. S druge strane, s njegovim osobnim čuvarom nema za*ebancije!

David Beckham angažirao je Messiju bodyguarda koji ga dovodi i odvodi s terena, štiti od razularenih navijača i sve ostalo što podrazumijeva čuvanje najboljeg nogometaša u povijesti sporta. U fokus javnosti, Messijev bodyguard dospio je poslije utakmice s Orlandom nakon što je viđen kako Messija prati u stopu čak i dok Argentinac trči po terenu za vrijeme utakmice. Tamo gdje je Messi, tamo je i on, njegova sjena.

Njegovo ime nije poznato javnosti, no navodno se radi o bivšem američkom specijalcu koji je bio na prvoj liniji oružane borbe u Iraku i Afganistanu. Svom poslu pristupa maksimalno ozbiljno i ima odriješene ruke da zaustavi svakoga tko prijeđe granicu. U tom trenutku on postaje zakon, a nitko mu ne smije stati na put.

"Ovaj tip se ne za*ebava", "Skenira kao Xavi u najboljim danima, Messi je u sigurnim rukama", "Miami se dobro brine za najvećeg u povijesti", samo su neki od komentara.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • DOSTA VISE 27.08.2023.

    Ljudi nije stvar u prebijanju nego je Messi i svi planetarno popularni ugrožen na neki nacin od bilo koje vrste napada. Razumljivo da ima gorilu porid njega

  • Pešekan1 18.08.2023.

    Je.. bodyugarda koga može Messi prebit!

  • gojko ercegovac 18.08.2023.

    Po bradi ja bi rekao da je sluzio isilu

Komentiraj...
Vidi sve komentare