To je to što me zanima!

Tko je najbolji pojedinac hrvatske reprezentacije?

Momčadski uspjeh reprezentacije na Euru daleko je najvažnija stvar u danima prije kontinentalne smotre. Tko će nas voditi do mogućeg uspjeha?
Vidi originalni članak

Dogovorom s Tottenhamom i iskorakom prema najvišoj razini klupskog nogometa, što je zapravo bilo samo pitanje dana, kvaliteta Luke Modrića dobila je novu dimenziju. U kvalifikacijama je igrao odlično i prometnuo se u jednog od ključnih ljudi Bilićeve reprezentacije. No je li on i najbolji pojedinac među "kockastima"?
Eduarda nema i puno je onih koji će na prvu loptu reći: "Da, Luka je taj". No konkurencija je i dalje vrlo ozbiljna. Srećom za Bilića. Puno je igrača koji igraju važne uloge u velikim europskim momčadima. Mladen Petrić je prva zvijezda slavne Borussije, među vodećim je strijelcima jake Bundeslige, moderan i efikasan napadač. Želi ga Juventus, jedan od najvećih svjetskih klubova. Jesu li to dovoljne reference da baš Petrića proglasimo najboljim igračem hrvatske reprezentacije?
Vrhunska sezone je iza Nike Kranjčara, u najjačoj svjetskoj ligi slovi za jednog od najboljih veznih igrača. Možemo li Niku označiti najboljim? Ili Darija Srnu, ponajboljeg igrača sve boljeg Šahtara? Iako ga nemamo previše priliku gledati u klupskom dresu, ono što već godinama pokazuje u dresu reprezentacije svakako ga gura u prvi plan u svakoj ovakvoj raspravi. Sve bolji je i Vedran Ćorluka, hvale ga svi engleski stručnjaci, koji tvrde da spada u vrh rang liste najboljih braniča koji trenutačno trče travnjacima Premiershipa. Kandidata je čitav niz, no tko je najboljih od odličnih?

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Barney 06.05.2008.

    Slaven Bilić

  • jozojozic79 05.05.2008.

    Zašto Kaka ne igra za Hrvatsku??? Eto, on bi bio moj favorit

  • Ronaldinho legenda 02.05.2008.

    najbolji su modrić i eduardo

Komentiraj...
Vidi sve komentare