To je to što me zanima!

Tko je pravi Kevin? De Bruyne nije sam u kući, tata Pep je tu!

Većina europskih liga sprema se za odlazak na zimske praznike. Ne i Premiership koji ima posebnu draž i njeguje tradiciju igranja za Štefanje, tradicionalni Boxing Day. Stvar će dodatno začiniti božićni filmovi
Vidi originalni članak

Plavokosi Kevin De Bruyne navijače na Otoku opčinio je sjajnim igrama u dresu Manchester Cityja. Uvijek je smatran za dobrog dečka nogometa, a navijači su ga počeli uspoređivati s Kevinom McCallisterom, likom malenog dječaka iz planetarno popularnog filma 'Sam u kući'. 

De Bruyne zaista nevjerojatno sliči na Kevina, odnosno glumca Macaulaya Culkina koji ga je utjelovio. Navijači su se zapitali tko je pravi Kevin - De Bruyne ili McCallister?

Šalu na račun ponajveće zvijezde svoje momčadi prihvatio je i Manchester City, koji je snimio kratki filmić kojim je rekreirao poznate scene iz spomenutog filma.

Ipak, teško je očekivati da će Kevin De Bruyne ostati 'sam u kući'. Trener Pep Guardiola ga obožava i polako mu dozira minutažu nakon teške ozljede ligamenta koljena.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • 19.12.2018.

    Nikad više takvih filmova kao sam u kući 1, 2, Vragolasti Dennis 1993.

  • MinePi 19.12.2018.

    De Bruyne, odlican igrac. Prevazisao Man. City. Netko je rodjen da igra za neki klub, a za De Bruyne stvarno ne znam koji bi mu klub odgovarao. Ako ostane u Man. City-u, mogao bi propasti skroz, jer nema podrsku igraca. Nema takvog kalibra u Cityu, koji bi pratio njegov tempo. Samim time i njegove prave sposobnosti slabije dolaze do izrazaja. On je radnik, trkac, drobilica kada ima s kime da igra. Tip igraca kao on, najbolje bi se uklopio s nekim slicnim njemu, kao sto su Mbape, Ronaldo, Hazard, trkacima i znalcima te klubom koji igra napadacki nogomet, kao Borrusia D. A toga nema u Man.City. U poslijenje dvije godine zakinuti smo za majstorijama ovog covijeka. Samo iz tog razloga sto igra u klubu koji po stile igre ne pripada njegovom.

  • zuti_1 19.12.2018.

    Zasto de Bruyne nikad nije bio u prici za ZL? Najbolji igrac kluba koji je imao valjda najdominantniju ligasku sezonu ikad i najvise asistencija u Europi, 3.mjesto na SP. Po meni sigurno ispred Varanea i Griezzemana

Komentiraj...
Vidi sve komentare