To je to što me zanima!

'Tko je to mogao očekivati?! Moramo ozbiljno razgovarati'

Pritisak s tribina? Sigurno nije ugodno, ima sigurno puno ljepših trenutaka od ovoga. Rauzmijem navijače jer smo i mi očekivali bolju utakmicu, rekao je Stipe Vučur nakon poraza od Gorice 2-0
Vidi originalni članak

Hajduk je ostao bez bodova čak i protiv novog prvoligaša, nakon četiri kola nema pobjedu, a ostao je i bez trenera jer Željko Kopić dao je ostavku. Uprava i dobar dio igrača izgubili su kredibilitet kod navijača nakon poraza od Gorice, ostavku je ponudio i sportski direktor Saša Bjelanović.

- Jako loše smo krenuli u utakmicu. U prvom poluvremenu gubili smo 2-0. Imali smo velikih probelma u građenju igre i mučili se s terenom. U drugom dijelu nisamo imali sreće, njihov golman obranio je neke teške udarce - rekao je Stipe Vučur i dodao:

- Pritisak s tribina? Sigurno nije ugodno, ima sigurno puno ljepših trenutaka od ovoga. Rauzmijem navijače jer smo i mi očekivali bolju utakmicu. Sad moramo stati jedan uz drugoga i pokušati se izvući iz ove sitaucije. Da ne vjerujem u to, ne bih to ni govorio. Nakon ovakve utakmice je teško vjerovati u nas, ali sigurno ćemo pokazati drugo lice i odigrati bolje iduću utakmicu.

Kapetan Josip Juranović naglasio je:

- Razočaran sam i ljutit. Sve negativno mogu reći nakon večerašnje utakmice. Iskreno, tko je to mogao očekivati prije nekog vremena, nadam se da ćemo što prije izaći iz ove situacije. Rekao sam da moramo ozbiljno porazgovarati u svlačionici, moramo preuzeti odgovornost i naći najbolje rješenje.

- Ima li trener povjerenje igrača? Ja vjerujem da ima...

Idi na 24sata

Komentari 14

  • doog_kool 20.08.2018.

    Ko je mogao ocekivati da ekipa kojoj je kapetan Josip Juranovic donedavni igrac NK Dubrave izgubi od Gorice?

  • DDking 20.08.2018.

    Pa nema veze sta ste izgubili, bitni su navijaci i atmosfera zar ne?

  • DarkDarkDark 20.08.2018.

    Danas razgovaram sa stricem kako je stanje uzasno i bas mu kazem rezi mi glavu ako danas pobijedimo goricu. Jer realno hajduk nikad nije imao losiju ekipu. Uzas i sramota.

Komentiraj...
Vidi sve komentare