To je to što me zanima!

Tko je trčao po njih: "Sir Alex, mi smo zaboravili putovnice..."

Nani i Welbeck obavijestili su menadžera Uniteda da su zaboravili putovnice. Svi su morali čekati u zračnoj luci dok osiguranje engleskog kluba nije otišlo po putovnice
Vidi originalni članak

Manchester United igrao je u Ligi prvaka ove sezone. Ispao je i preselio se u Europsku ligu pa su igrači "crvenih vragova" već navikli na putovanja. Tako se barem mislilo. United danas (četvrtak) gostuje u Amsterdamu u sklopu prve utakmice 1/16 finala Europske lige protiv Ajaxa, a sir Alexu Fergusonu probleme su zadali Nani i Danny Welbeck.

Veseli dvojac spakirao je sve osim putovnica. No nije ih to previše uzbudilo. Nisu oni morali trčati po njih kućama. Ostali su na aerodromu dok je osiguranje Manchester Uniteda pohitalo po zaboravljeni detalj. Omogućilo je to navijačima koji su se zatekli u zračnoj luci da fotografiraju svoje idole. Putovnice su pronađene, a sir Alex je uspio u avion ukrcati sve svoje igrače. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Hajduk Hercegovina 16.02.2012.

    A jeste motivirani,nema šta

  • red_devils 16.02.2012.

    majstori hahaha...al ja sam pročitao da su zvali prijatelje da im donesu putovnice tako da ne znam bas za ovo sto tu pise...al nije to nista strasno pa pique je isao na aerodrom na utakmicu s bayer L. i autobus se zaletio u njega (njegov auto)...bad thing's happen

  • kiki1984_1 16.02.2012.

    al koliki panj moraš biti,znaš da putuješ i zaboraviš putovnicu,a znaju i da britanija nije dio shengena.pa sto puta su išli i oni zaborave..isto kao i moja tetka,ide u bosnu po cigare,a ne ponese osobnu,haha,bože sačuvaj,gdje im je mozak!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare