To je to što me zanima!

Tko je Ukrajinac za kojim luduju u Londonu: Šahtar traži 100 mil. eura, uspoređuju ga s Diegom

Mudrik bi napuštanjem ukrajinske lige mogao postati najskuplji ukrajinski igrač svih vremena, a rekord trenutačno drži brazilski veznjak Fred kojeg je Šahtar prodao Unitedu za 59 milijuna eura
Vidi originalni članak

Ukrajinski reprezentativac Mihailo Mudrik (22), inače krilni napadač Šahtara, veliki je talent kojeg su prepoznali brojni europski klubovi, a najveći interes pokazali s Arsenal i Chelsea. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mudrik je ove sezone bio najbrži igrač Lige prvaka s 36,6 km/h te se izjednačio s Barceloninim Dembeleom. I statistika mu ide u prilog s obzirom na to da je u 18 utakmica zabio deset golova i osam puta asistirao. 

Sportski direktor Šahtara Darijo Srna u Londonu je bio na pregovorima oko transfera mladog Ukrajinca te je većina mislila da ćemo Mudrika gledati u dresu Arsenala, ali ponudu od 59 milijuna eura su odbili. Arsenal je naknadno iznos povećao na 70 milijuna, ali Ukrajinci za svog dragulja traže 100 milijuna eura. 

Velik interes pokazao je i Chelsea, a bitka za mladog Ukrajinca vjerojatno će se lomiti između dva spomenuta londonska kluba.

Mudrik bi napuštanjem ukrajinske lige mogao postati najskuplji ukrajinski igrač svih vremena, a rekord trenutačno drži brazilski veznjak Fred kojeg je Šahtar prodao Unitedu za 59 milijuna eura. 

Na društvenim mrežama pojavila je Mudrikova snimka koja prikazuje koliko je vješt mladi Ukrajinac. Naime, Mudrik je pokazao koliko je spretan s loptom nakon čega je istu zamijenio s jajem. 

Obožavatelji su ga već usporedili s legendarnim Diegom Maradonom, a same riječi hvale nedavno je imao i Srna. 

- Tko želi dovesti Mudrika, morat će platiti ogromnu svotu novca, u suprotnom ga naš predsjednik neće prodati. Jacka Grealisha su prodali za sto milijuna, a Mudrikov nivo nije ništa manji - rekao je Srna. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 10.01.2023.

    mozda ce dobiti ukrajinci u oruzju odstetu..

  • 10.01.2023.

    Postavlja se pitanje dal je isti taj Grealish opravdao taj novac? Mislim da nije,zato i taj tvoj "mali"ne vrijedi sigurno tih 100 mil.Uzmi tih 70mil.jer i to je previse,jer cete na kraju i bez toga ostati. Grealish ima iskustvo igranja u PL,a ovaj tvoj glavni u Ukrajini,neusporedivo. 🔴⚪️

  • Space Burek 10.01.2023.

    Englezi nisu ništa naučili na primjeru Freda... opet nude 40m više on nekakve realne cijene. Za 70m mogu dovesti provjerene igrače iz liga petice a oni riskiraju sa ovakvim igračima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare