To je to što me zanima!

Tko kaže da je 'zločest'? Mario Balotelli posvetio gol Astoriju

Mario Balotelli je u ponedjeljak odigrao svoju prvu utakmicu za Italiju nakon SP-a u Brazilu. U toj utakmici zabio je sjajan gol, a emotivnom porukom ga je posvetio Astoriju
Vidi originalni članak

Italija je u ponedjeljak odigrala prijateljsku utakmicu protiv Saudijske Arabije, a pobijedili su rezultatom 2-1. Prvi gol na utakmici zabio je "zločesti dečko" talijanskog nogometa Mario Balotelli, a emotivnom porukom ga je posvetio tragično preminulom kolegi Astoriju

U toj utakmici smo mogli vidjeti brojne promjene u Italiji. S klupe ih je vodio Roberto Mancini, na golu nije bilo Buffona, u obrani nije bilo Chiellinija, u veznom redu De Rossija, ali je u napadu od prve minute započeo Balotelli.

Za Balotellija je to bio prvi nastup za Italiju nakon četiri godine. Zadnji put je za "azzure" igrao na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine.

I na odličan način se odužio Manciniju što ga je pozvao u reprezentaciju. Već u 21. minuti je Balotelli pokupio jednu loptu dosta daleko od gola, a potom se bacio u prodor. Dugo je cimao protivničkog igrača, a onda prekrasnim udarcem u donji lijevi kut doveo Italiju u vodstvo.

Iako taj gol Balotellija nije imao nikakav značaj za talijansku reprezentaciju jer se igrala samo prijateljska utakmica, prilično je bitan za Balotellija kako bi opet postao standardan igrač u reprezentaciji.

Odmah po završetku utakmice Balotelli se prisjetio tragično preminulog kolege Astorija te mu je na Instagramu emotivnom porukom posvetio gol.

- Znam da je kasno jer si ti već na drugom svijetu... ali, uvjeren sam da si danas od tamo zajedno s mojim ocem gledao utakmicu. Ovaj gol, premda on ništa ne znači i nije nikome od koristi, posvećujem tebi - napisao je Balotelli.

Uistinu sjajna gesta talijanskog napadača.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • tuna111 29.05.2018.

    Cekao je 5 mjeseci da zabije gol, kako bi mu odao pocast.

  • Soyboy 29.05.2018.

    R.I.P. astori! Tvoje nogometno umijeće nedostaje svima nama navijačima Fiorentine! Forza viole!

  • potparol.fr 29.05.2018.

    Sve se radi za malo medijske paznje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare