To je to što me zanima!

Tko odijeva Mišu, 'Modni mačak' ili 'Fashion guru'?

Direktor Hajduka Fiorentini našalio se tijekom konferencije za novinare, na kojoj je malo koga zanimalo što trener misli o ogledu sa Zagrebom
Vidi originalni članak

Ma koliko se Ante Miše i glasnogovornik Davor Pavić trudili usmjeriti pitanja na pobjedu nad Zagrebom i najavu Kup ogleda sa Slavenom, nije im polazilo za rukom - većina pitanja bila je vezana uz Avrama Granta. Nikoga očito ne zanimaju ni Mišina jubilarna stota utakmica, ni perfektan učinak na klupi Hajduka; tri pobjede u tri utakmice uz gol razliku 8:0...
'Neozbiljna' pitanja poput onih 'do kad ćete ostati na klupi' i 'gleda li vam supruga utakmice'..., te stalne upadice, iznervirale su Pavića pa je u jednom trenutku lupio i šakom o stol, da Miše dođe do riječi.
- Ne nerviraju me pitanja o trenerskoj budućnosti, ali na njih ne želim odgovarati. Ja sam trener Hajduka, posao radim najbolje što mogu i znam, a rezultati pokazuju da to radim dobro. Zagreb smo arhivirali i sad se okrećemo Slavenu, koji je odlična momčad i u toj utakmici možemo pobijediti jedino ako ponovimo agresivnost i zalaganje - rekao je Miše i dodao:
- U zadnjih pet utakmica primili smo samo jedan gol. Protiv Slavena bi me zadovoljilo 2:0.
Da sve opet poprimi neozbiljan ton pobrinuo se direktor Fredi Fiorentini. Neopažen je sjeo među novinare i upitao Mišu.
- Primijetio sam da ste tijekom utakmice bili lijepo odjeveni, recite mi molim vas jeli za to zaslužan 'Modni mačak' ili 'Fashion guru'.

NAVIJAČ NAPAO PAVIĆA, MIŠE GA SMIRIVAO
Ispred press salona jedan od starijih pripadnika Torcide odgurnuo je glasnogovornika Pavića jer ga je ovaj navodno prije tjedan dana prijavio policiji. Isti je navijač 27. listopada upao u kancelariju predsjednika Peroša i tražio od njega da Vučević ostane na klupi, zbog čega je zaradio i prekršajnu prijavu. Najbrže je reagirao Ante Miše koji je, zajedno s dvojicom novinara, navijača smirio i odveo ga sa stadiona.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • vizijaslobode1941 10.11.2008.

    buffon_boy ! ovaj komentar više govori o tebi kao jednoj podloj osobi

  • buffon_boy 10.11.2008.

    Vraćaju se u Hajduk Pletikosa & Srna, a dolazi i Ronaldo (stari) ima da rasturaju sa Grantom :) hehehe

  • freedom call 10.11.2008.

    miše je odličan trener. ima autoritet koji je pokaza i kad je bija kapetan hajduka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare