To je to što me zanima!

To bi bila utakmica! U naš dio ždrijeba došli su moćni Englezi

Gol Januzaja u 51. minuti odveo je Belgijce na Japance u osmini finala i u dio ždrijeba gdje su Francuska, Argentina, Brazil, Portugal... A u naš dio ždrijeba stiže Engleska, koja će u osmini finala ići na Kolumbiju
Vidi originalni članak

Gotova je prva faza natjecanja po skupinama i zadnje dvije reprezentacije u osmini finala su Belgija, kao pobjednik skupine G, te Engleska, koja je izgubila međusobni ogled večeras 1-0. 

Pobjeda Belgijcima daje za protivnika Japan, vjerojatno najslabiju momčad osmine finala, ali ih i baca u puno teži dio ždrijeba gdje će se već u osmini finala obračunati Brazil - Meksiko, Urugvaj - PortugalFrancuska - Argentina. Eliminiraju li Japance, "crveni vragovi" igrat će s pobjednikom ogleda Brazil - Meksiko. 

Englezi pak idu u naš dio ždrijeba i u osmini finala igrat će protiv opasne Kolumbije, kojoj će vjerojatno nedostajati ozlijeđeni James Rodriguez. Prođu li to, u četvrtfinalu igraju s pobjednikom para Švedska - Švicarska

U nedjelju će Hrvatska protiv Danske, u Nižnjem Novgorodu loviti četvrtfinale u kojem igra protiv boljeg iz ogleda Španjolska - Rusija.

Sutra je na SP-u dan odmora, već u subotu igraju Francuska - Argentina (16 sati) te Urugvaj - Portugal (20 sati). U nedjelju igraju Španjolska - Rusija u 16 i Hrvatska - Danska u 20 sati.

Brazil i Meksiko igrat će u ponedjeljak u 16, slijede Belgija i Japan. A u utorak će osminu finala zatvoriti Švedska - Švicarska u 16 i navečer Engleska - Kolumbija u 20 sati 

Prema kladionicama, Hrvatska je trenutačno šesti favorit za naslov prvaka svijeta i svakom novom utakmicom kvota na naše pada. Nakon fantastičnih igara i maksimalnog učinka u skupini početni koeficijent je s 33 srezan najprije na 16, a nakon pobjede nad Islandom pao je na deset. Za usporedbu, koeficijent na Portugal je, s obzirom na izrazito težak ždrijeb, porastao na 25.

Prvi favorit po kladionicama i dalje je Brazil, na kojeg je poslije ispadanja Njemačke koeficijent 3,50. Na Španjolsku je koeficijent 4, na Belgiju 6,50...

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 204

  • maca.1 29.06.2018.

    hahahah,padaju i blijedi englezići....

  • Ivica Jakić Cule 29.06.2018.

    Ma gdje su oni moćni, to sa B postavom pobijedimo, pregazimo ko plitak potok

  • Jozale 29.06.2018.

    Ja ne znam tko to može misliti da smo mi u lakšoj skupini ždrijeba, drugi dio je 100x lakši, ovaj naš je koma, imamo Španjolce i Engleze, 100x bi radije Brazilce i Argentince koji su totalna koma nego ovo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare