To je to što me zanima!

Derbi realovaca: Ramos, Iker i Alonso protiv Ronalda i Pepea

Mourinho će u polufinalu Eura uživati. Bit će sedam realovaca. Četiri Španjolca (Casillas, Arbeloa, Ramos i Xabi Alonso) te tri Portugalca (CR7, Pepe i Coentrao)
Vidi originalni članak

Ronaldo u Lisabonu zaslužuje spomenik. Dugo se mučio u reprezentaciji, ali sad je pokazao koliko je moćan, napisao je u kolumni Diego Maradona.

Španjolska je već godinama nedodirljiva, ali večeras joj prijeti CR7. Sa šest golova treći je strijelac u povijesti EP-a, zabijao je na pet velikih natjecanja zaredom.

- Osjećam odgovornost, ali nikakav pritisak - rekao je Cristiano Ronaldo i nastavio:

- Bit će to teška bitka, ali mi smo toliko dobri da možemo u finale. Bilo bi fenomenalno ponoviti 2004. godinu.

Ronaldo je u četiri utakmice na Euru na gol pucao čak 29 puta, zabio je tri gola, ali Casillas ima formulu za suigrača iz Reala. Iker na Euru nije primio gol 299 minuta.

Prije dvije godine, na SP-u, Ronaldo je protiv “furije” bio nevidljiv. Potpuno je zakazao, ali sad je dvije godine zreliji i ovo mu je vjerojatno najbolja sezona u karijeri.

Portugalci su jedini na Euru sve utakmice počeli u istom sastavu, večeras neće jer im se ozlijedio napadač Helder Postiga.

S tribina u Donjecku svoju će domovinu bodriti i Mourinho. Jose će uživati, na terenu će biti sedam njegovih realovaca. Četiri Španjolca (Casillas, Arbeloa, Ramos i Xabi Alonso) te tri Portugalca (CR7, Pepe i Coentrao).

Portugalcima se ne sviđa izbor suca

Portugalci su nezadovoljni izborom Turčina Cüneyta Cakira za suca. A Bola piše da je Španjolac Angel Villar član predsjedništva Uefine sudačke organizacije, a da je Uefin dopredsjednik, Turčin Senes Erzik, “veliki prijatelj Barcelone i Unicefa”, te u svemu tome Portugaci vide čvrstu vezu Uefe, Španjolske i Turske.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • jabulario 27.06.2012.

    ja ne znam kako španjolska može izbjeći primanje pogotka..ali znam kako mogu zabiti 3 komada...

  • Phreex 27.06.2012.

    Ne daj Boze da Spanjolska povede 1:0 jer cu opet zaspati do kraja utakmice s njihovom ultra uzbudljivom tika-taka igrom...

  • Phreex 27.06.2012.

    U idealnih 11 ovog europskog prvenstva, cak je 5 igraca iz Reala!! Toliko o onoj tezi kako su Mourinhovi igraci istroseni do zadnje kapi pod njegovim vodstvom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare