To je to što me zanima!

Nijemci priredili čudesne scene: Odali počast 'svojem' Hrvatu!

Čak 13 tisuća navijača Union Berlina okupilo se u Dortmundu u 1/16 finala njemačkog kupa. Zasjenili su domaće navijače, a u čast hrvatskog veznjaka Damira Kreilacha priredili su sjajnu koreografiju
Vidi originalni članak

Nogometaši Borussije Dortmund jučer su jedva pobijedili drugoligaša Union Berlin u šesnaestini finala DFB pokala nakon boljeg izvođenja penala (4-1).

Iako se utakmica održala na Signal Iduna Parku, gostujući navijači Union Berlina zasjenili su domaće. Okupilo ih se čak 13 tisuća i osim što su nadglasali domaće, priredili su prekrasnu koreografiju u znak svojeg Hrvata. Naime, u redovima Union Berlina je od 2013. godine bivšin Rijekin veznjak Damir Kreilach.

Kreilach je doslovno ikona u Berlinu i premda nije zaigrao protiv Dortmunda, navijači priliku nisu propustili kako bi mu zahvalili za sve. Sjajne scene dolaze iz Njemačke!

Idi na 24sata

Komentari 34

  • rođo101 27.10.2016.

    pito bi ja vas da je drago ćosić prenosio utakmicu i da kasni 15 min,kako bi to naš dragec nazvo:-(((

  • Magdalena777_1 27.10.2016.

    Svaka čast momku.... eto naše gore list a slave ga Njemci.... baš ste zločesti, pa naučili ih naši bakljade... ali oni to samo u cilju slavlja kada se na terenu ne igra..... a naši to rade stalno za vrijeme velikih utakmica da osramote i boje Hrvatske i ubiju volju i polet i klubova i reprezentacije..... a kao oni to rade jer ne vole HNS, pa im je Šuker i ekipa razlog zašto popljuju i osramote vlastite igrače i vlastitu zemlju...

  • Rasplodni bik 27.10.2016.

    "Danke dojčland"

Komentiraj...
Vidi sve komentare