To je to što me zanima!

Iako nisu za kunu, svejedno gužva za karte za Ligu prvaka

Prodaja paketa traje do 12.9. u 22 sata, ako ostane karata, onda ide pojedinačna prodaja. Rade blagajne isključivo u Maksimirskoj. Najjeftiniji paket košta 600 kuna
Vidi originalni članak

Danas točno u podne počela je prodaja paketa ulaznica za utakmice Dinama u Ligi prvaka. Iako više nisu za kunu, kao u kvalifikacijskim pretkolima za Ligu prvaka, svejedno su nastali redovi i gužva.

Rade blagajne isključivo u Maksimirskoj ulici. Nema prodaje kod Borongaja niti na križanju Maksimirske i Svetica. Prodaja paketa trajat će do 12. rujna do 22 sata, a ako ostane karata, onda ide pojedinačna prodaja. Zapad dolje je najskuplji i morat ćete izdvojiti 1200 kuna, za zapad gore 1000, istok košta 800 kn, a sjever i jug po 600 kuna. 

Subotnji derbi sudi Bebek

Dinamo u subotu igra protiv Hajduka na Poljudu, a saznalo se i ime suca. Pravdu će dijeliti Ivan Bebek, najbolji hrvatski sudac! Sudio je četiri derbija, a u tri su slavili 'modri', ali je zadnji dobio Hajduk. Baš je nakon njega Mamić svašta izgovorio na Bebekov račun. 

Trebalo se igrati u 14 sati

Bio bi to presedan. Derbi se uvijek igra kasno navečer, ali je policija razmišljala o ranijem terminu zbog sigurnosnih razloga. Ipak, bit će sve po starom, vjerojatno u 20 sati.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • damire_1 07.09.2011.

    jel istina da moramo tamo sjesti kako stoji na kartama....

  • DonFrye 07.09.2011.

    đabe su ljudi kupili karte,kad ovaj shime zna da ce BBB-i namjerno izbacit dinamo iz lige prvaka....

  • jdn 07.09.2011.

    Trebalo bi osnovati krizni stozer sa puno doktora svake vrste a naj vise onih sto pregledavaju glave i ono sto bi trebalo biti u njima. Sto se to dogodi jadnom covjeku da satima ceka da dade novce te posle gledao neku primitivnu igru trcanja po livadi i vristanja jedni na druge. Ne rijetko i dodje do fizickog zlostavljanja policije i neduznih poreznih obveznika. To je poprimilo razmijere epidemije pa treba tretirati zaprasivanjem kao kod komaraca ili krompirovih zlatica

Komentiraj...
Vidi sve komentare