To je to što me zanima!

Tom Zanoški slavi: Klagenfurt osvojio 30. jubilarni naslov...

KAC je u finalnoj seriji pomeo Viennu, došavši do četiri pobjede najkraćim mogućim putem. U petak je svladao Bečane s 5-3, unatoč tome što su gosti poveli s 2-0
Vidi originalni članak

Hokejaši KAC-a iz Klagenfurta pobjednici su ovogodišnjeg izdanja austrijske, odnosno regionalne EBEL lige u kojoj je igrao i zagrebački Medveščak…

KAC je u finalnoj seriji pomeo Viennu, došavši do tražene četiri pobjede najkraćim mogućim putem. U petak je pred svojim navijačima svladao Bečane s 5-3, unatoč tome što su gosti poveli s 2-0 golovima Francoisa Fortiera. S dva je pogotka najprije izjednačio Tyler Scofield, a potom su domaće do prednosti 4-2 odveli Thomas Hundertpfund i John Lammers. Tračak nade Vienni je donio Adrian Veideman četiri minute prije kraja, ali u završnim je sekundama priču zaključio Jamie Lundmark.

Za KAC, čiji je član i nekadašnji hokejaš Medveščaka Tom Zanoški, ovo je jubilarni 30. naslov austrijskog prvaka i prvi nakon 2009. godine. 

EBEL liga, finale, 4. utakmica:

KAC Klagenfurt - Vienna 5-3 (KAC je dobio seriju s 4-0)

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Nikotina 08.04.2013.

    Slavi Zanoški, slavi... Otkaz u KAC-u ... Tak mu i treba! Buhahahahah! :D

  • PETAR_20 06.04.2013.

    Ni kod njih nije sve čisto?! Loša sreća Vienne i kardinalna pogreška sudaca kod postizanja 3 gola KAC-a je utjecala na susret. U sva 4 susreta KAC je bio bolji jer je bio dinamičniji i bolji u igri one-on-one, i imali su i 2 susreta završana s shoutoutom, što za finalne utakmice pokazuje jako puno o psiho-tjelesnom stanju KAC-a. Po meni, suci su ipak više navijali za KAC!! Za mene su iznenađenje ove godine da su osvijili EBEL??

  • libeluli 06.04.2013.

    Čista austrijska namještaljka... zaboli me za KAC i njihov naslov...sve su učinili da eliminiraju Medveščak---

Komentiraj...
Vidi sve komentare