To je to što me zanima!

Tomas: Nevjerojatno, sami smo si krivi jer smo slavili

Bilo nas je previše na terenu, sami smo si krivi. Mislili smo da je gotovo, a takve stvari se dogode, rekao je Dalibor Bagarić nakon poraza Cibone
Vidi originalni članak

Nemoguće je da čovjek dobije loptu, primi je u ruke, ispali na koš i to sve za samo šest stotinki, rekao je još vrući Marko Tomas nakon rijetko viđenog poraza Cibone u finalu NLB lige od Partizana 75-74 košem u posljednjim stotinkama. I dok su čelnici zagrebačke momčadi slavili pobjedu, Dušan Kecman je sa svoje polovice opalio i pogodio tricu koja je značila ono pravo slavlje.
- Ma mi smo pogriješili, na terenu je bilo 20 ljudi koji su slavili. Nevjerojatno - dodao je najbolji igrač Cibone i NLB lige.
Uz njega 'vukove' je u finalu u igri držao Jamont Gordon. Ni Amerikanac ne može vjerovati da su ovako izgubili.
- Ne vjerujem, to stvarno nije moguće - samo je dobacio Gordon u nevjerici. Za razliku od njih dvojice iskusni Dalibor Bagarić odigrao je mnoštvo ovako napetih utakmica. No niti jedna se ne može usporediti s ovom.
- Bilo nas je previše na terenu, sami smo krivi. Mislili smo da je gotovo, no, eto ga, takve stvari se događaju. Vidio sam Kecmana dok je uputio loptu, no nisam mislio da će dobaciti do koša. Igram već godinama, ali ovo još nisam vidio. A što sad, šest stotinki smo bili prvaci - rekao je Bagarić. Otkrio je i kako će preživjeti ovu noć, vjerojatno najtežu u klupskoj karijeri.
- Idem doma poljubiti djecu i suprugu i spavati. Moram prespavati ovu noć, a ujutro ću misliti o svemu - završio je Bagarić.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • st1986 25.04.2010.

    koš bi bio neregularan da se igralo protiv splita ili zadra o ovako ko vas he...

  • JAX 25.04.2010.

    turski poucak nas nije snista naucio

  • rizbo18 25.04.2010.

    http://www.jutarnji.hr/video--pogledajte-tucnjavu-huligana-i-redara-na-tribinama-arene-/738676/ pogledajte ovo

Komentiraj...
Vidi sve komentare