To je to što me zanima!

Tomas: Živi smo! Varaždin nas ne može ni s čim iznenaditi...

Spremni smo, analizirali smo ih, pogledali sve njihove utakmice. Znamo dobro kako igraju u gostima, a kako kod kuće, kazao je trener Osijeka u najavi gostovanja u Varaždinu
Vidi originalni članak

Negativan niz je stao, novi je trener tu. Osijek je ostavio sve negativne stvari iza sebe i sa Stjepanom Tomasom došao do prve pobjede nakon tri mjeseca, druge u kalendarskoj godini.

Istra je pala u Gradskom vrtu, a pred 'bijelo-plavima' je sada gostovanje u Varaždinu u okviru 32. kola HNL-a.

Osijek se bori za Europu

- Ova tri boda i pobjeda protiv Istre 1961 vratili su samopouzdanje koje nam je bilo potrebno. Živi smo, borimo se za Europu što smo i zaslužili. Ali ta utakmica je iza nas, fokus je na Varaždinu. Svaka utakmica do kraja je finale za nas, a Varaždin je dobra momčad, s kvalitetnim pojedincima i sigurno neće biti lako. Pristup koji smo imali protiv Istre 1961, uz želju i glad za pobjedom koje smo pokazali, mogu nas odvesti u nastavak pozitivnog niza - kazao je Tomas u najavi susreta.

Osječani se muče s realizacijom, netko se mora priključiti Ramonu Mierezu.

ANALIZA TOMISLAVA GLOBANA Šibenik drastično povećao šanse za ostanak u HNL-u. Najveći je gubitnik 31. kola - Slaven! SUDAČKA ANALIZA Strahonja: Hajduk je zakinut za penal i crveni karton u V. Gorici

Varaždin ih ne može iznenaditi

- Bitno je da imamo igrača koji zabija golove, ali ja puno očekujemo od Bukvića, Caktaša, Lovrića i veznih igrača, a nakon treninga i vježbi završnice vidim da svi igrači dolaze na razinu na koju bi trebali i da ćemo proširiti listu strijelaca.

O sljedećoj utakmici kaže...

- Spremni smo, analizirali smo ih, pogledali sve njihove utakmice. Znamo dobro kako igraju u gostima, a kako kod kuće, mislim da ne bi trebalo biti iznenađenja i da ćemo biti spremni na sve što nas očekuje u Varaždinu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kicovz 28.04.2023.

    valjda zadnja prilika varaždinu da se bori za europu, ali kako u zadnje vrijeme igraju , jako teška misija

Komentiraj...
Vidi sve komentare