To je to što me zanima!

Tomašić: APOEL je sigurno iznenađenje Europi, nama nije

"Možda su njihove igre u LP-u iznenađenje Europi, za nas koji smo dio ciparskog nogometa sigurno nisu. Ovdje se zadnjih nekoliko godina puno ulaže u nogomet"
Vidi originalni članak

Kada su u skupinu G Lige prvaka izvučeni Porto, Zenit, Šahtar i APOEL, ciparski klub odmah su svi označili kao topovsko meso. No, nakon tri kola, na veliko iznenađenje svih, APOEL predvodi ljestvicu sa pet osvojenih bodova. Domaćom pobjedom nad Zenitom i gostujućim remijima kod Šahtara i Porta osvojio je već pet bodova.

– To je velika stvar za klub, ali i za ciparski nogomet. Cijela zemlja navija za nas. A ovdje nismo slučajno, uvjeren sam da možemo ući među 16 najboljih klubova Europe. Neka nas se svi čuvaju – kaže trener APOEL-a, Srbin Ivan Jovanović.

Hrvatski nogometaš Igor Tomašić (34) igrač je APOEL-ova rivala Anorthosisa.

– Možda su njihove igre u Ligi prvaka iznenađenje za Europu, ali za nas koji smo dio ciparskog nogometa sigurno nisu. Ovdje se u posljednjih nekoliko godina jako puno ulaže u nogomet, ne samo u seniorske momčadi, već i u omladinske pogone. Grade se novi tereni, a privatne tvrtke sve više ulažu u klubove. Sličnost ciparske i naše lige su žestoki navijači, koji znaju i prekidati utakmice, ali ciparska liga još nije jača od HNL-a – objašnjava Tomašić te dodaje da su veliki uspjesi APOEL-a izazvali euforiju u ciparskom nogometu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • dmsb 21.10.2011.

    dinamo ima 3 puta skuplju momcad! najskuplji igrac dinama je 5 puta skuplji od najskupljeg igraca APOEL-a! APOEL je prvi u skupini, a dinamo jos nije niti gola postigao!!! vidis jurcicu, da nije sve u novcu!

  • dgasp 21.10.2011.

    Nemaju napadača koji vrijedi 20 miliona . Ipak igraju i osvajaju bodove, volja i malo znanja čine čuda.

  • user_125692 21.10.2011.

    dobro kaze lik,jos nije jaca od nase ali vrlo brzo.... -.-

Komentiraj...
Vidi sve komentare