To je to što me zanima!

Tomasov i Subašić napunit će Sinovčićeve džepove

Nogometni menadžer i poduzetnik iz Zadra Reno Sinovčić ne mora se bojati globalne krize. Tri njegova pulena napunit će mu džepove do vrha
Vidi originalni članak

Globalna kriza kuca na vrata, no nema zime za Rena Sinovčića. Taj kontroverzni poduzetnik, vanjski suradnik NK Zadra i nogometni menadžer prije krize će isprazniti Hajdukovu blagajnu. Visoko na listi Hajdukovih želja već dugo je Marin Tomasov, na ljeto istječe jednogodišnja posudba Danijela Subašića i ugovor Jurice Buljata. Hajduk želi svu trojicu, nudi im četverogodišnje ugovore, a svima njima je menadžer Reno Sinovčić.
- Novac mi nikad nije bio u prvom planu, momci jednostavno zaslužuju dugoročne ugovore, a složili smo se da to bude klub iz naše lige - kaže Sinovčić.
Na upit je li Mamić odustao od dovođenja Tomasova u Dinamo, Sinovčić odgovara:
- Nije mi javio da je odustao.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • funkyboy 28.11.2008.

    Sinovčić iz Novigrada kraj Zadra mutan lik do bola,počevši od titule vanjskog suradnika Zadra,pa do štandova na ribarnici Zadar,pa od kupnje lokalne televizije i lokalnih novina,pa do zaštitarske firme itd,itd.Alo organi vlasti pa što se čeka krupna riba je vani,a mali inčuni uvijek prvi n....u.

  • z501 28.11.2008.

    lopovi lopovi lopovi

  • user_30817 28.11.2008.

    bit ce dobro da ode i tomasov u hajduk..moga bi hajduk za dvi godine dobro zaradit!!!samo da ne ode u dinamo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare