To je to što me zanima!

Tomečak: Ako mi je potez bio slučajan, da vidim vas

Suigrači su me još u svlačionici počeli zezati da je moj centaršut bio slučajan. Pa ajde, da vas vidim onda, ponovite to, bio je moj odgovor na pošalice
Vidi originalni članak

Stisni zube, moraš izdržati, rekao sam sebi na početku drugog poluvremena utakmice. Bol je bila sve jača, probadalo me, opet su se javili stari problemi s trbušnim zidom. Anderlecht nas je opasno stiskao, bili smo u velikim problemima.
Odjednom - dobio sam sjajnu loptu od Sammira. Doduše, imao sam čovjeka na leđima i, čim sam primio loptu, on je već uklizavao. Nije bilo druge nego centrirati lijevom nogom. Da sam pokušao svojom jačom, desnom, sigurno bi me blokirao. Ovako nije uspio, uklizao je u prazno i vidio sam kako lopta pada točno pred Slepičku. Gooool!!!
Bio sam lud od sreće, nisam znao kamo bih potrčao. Suigrači i ja potrčali smo prema Slepom i bacili se na njega.
No nije još bilo gotovo. Tresli smo se sve do kraja, minute su sporo prolazile...
Napokon je došla 90. minuta, trener me odlučio povući iz igre, zagrlio me i rekao: 'Bravo, majstore, samo tako nastavi’.
Stajao sam i strepio, vikao sam: 'Sudac sviraj kraj’.
Škot se napokon ”smilovao” i moglo je započeti slavlje. U svlačionicu smo ušli pjevajući, a onda su me počeli zezati.
To je sigurno bilo slučajno, govorili su mi suigrači aludirajući na moje primanje lopte i centaršut. Hm, da slučajno, pa onda vi to napravite na idućoj utakmici, odgovorio sam im.
Došli smo u hotel, legao sam u krevet, ali nisam mogao zaspati. Bol se vratila, šetao  sam po sobi, budan je bio i cimer Dejan Lovren. Zaspao sam tek u šest sati ujutro. Prije nego što sam sklopio oči pomislio sam - Ajax je veliki klub, dobit će Anderlecht.

NAJBOLJI UZ TOMU BUTINU U BRUXELLESU
Ivan Tomečak je na stadionu Constant Vanden Stock uz golmana Butinu bio najbolji igrač Dinama. Asistirao je za pobjednički gol i “izluđivao” braniče Anderlechta. U Europskoj ligi ove je sezone zabio jedan gol, i to baš protiv Ajaxa na Areni.

TOMEČAKOV BRAT DRHTIO PRED TV-OM
Neven Tomečak, Ivanov brat, utakmicu je gledao u obiteljskoj kući u Brezovici nedaleko od Zagreba. On je najveća Ivanova snaga i već je nekoliko puta ponovio da se prije svake utakmice moli za brata. Na Maksimiru nije propustio ni jednu utakmicu, iako je zbog reumatskog artritisa od treće godine u invalidskim kolicima.
- Brat Neven je nakon ove utakmice vjerojatno najsretniji na svijetu - izjavio je veznjak hrvatskog prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mateoronaldo9 04.12.2009.

    tomečak legenda,, neodoljivo me podsjeća na mikića u najboljim danima,,, ako će se borit upola kao on bit ce odlican !!!

  • scout_1986 04.12.2009.

    gaxone ja ne govorim o dinamu...navijač sam dinama al to nema veze s reprezentacijom al oču reč da ovi dečki nisu ponikli u hajduku...

  • kika_gnc 04.12.2009.

    aaa...kak je dobar....

Komentiraj...
Vidi sve komentare