To je to što me zanima!

Tomečak: Imamo dobre šanse za prolazak, zadovoljan sam

Nakon lakog zadatka protiv Vikingura s Farskih Otoka u trećem pretkolu, Riječani se za prolazak u Europsku ligu bore sa starim poznanikom zagrebačkog Dinama
Vidi originalni članak

Predsjednik Rijeke Damir Mišković htio je veliki Inter, a na kraju je dobio moldavski Šerif.

- Bolje da nije netko tako jak, protiv Šerifa imamo dobre šanse za prolazak dalje. Zadovoljan sam ždrijebom - rekao nam je Ivan Tomečak.

On je s Dinamom dvaput izvukao Moldavce.

- Jednom smo prošli, a jednom ispali, ali ja nijednom nisam igrao - dodaje Tomečak.

Rijeka će prvu utakmicu igrati na Kantridi 21. kolovoza, a zna se da ova momčad doma ne gubi europske utakmice.

Savjeti iz Maksimira

Šerif je stari Dinamov poznanik. S našim je prvakom igrao već triput u pretkolima Lige prvaka i sigurno će Riječani savjete potražiti kod rivala u Maksimiru. Moldavce odlično poznaje i Miral Samardžić, koji je u Tiraspolju igrao četiri godine, baš je iz Šerifa stigao na Kantridu.

- Rijeka je u ovom trenutku bolja momčad i zbog toga moramo biti optimisti. Smatram da možemo proći dalje - komentirao je kratko ždrijeb branič Rijeke.

Šerif je igrao u trećem prekolu Lige prvaka, ispao je od Slovana iz Bratislave i očito ova momčad nije opasna kao prijašnjih sezona. Ima Matjaž Kek veliku priliku i drugu sezonu zaredom odvesti svoju momčad u skupine Europske lige. Ne bi je trebao propustiti.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Fiuman69 09.08.2014.

    F&F

  • Anchor 09.08.2014.

    Osobno, svim nasim klubovima zelim plasman u EL, jer to ce donijeti nove bodove i mogucnost da uskoro imamo dva predstavnika u borbi za LP. Dinamo je proteklih sezona napravio puno za nase klubove, sad je red da i ostali naprave iskorak; posebno to ocekujem od Rijeke, da ove godine prezimi u EL. FF!!!!

  • šanto5 09.08.2014.

    ne možemo mrziti klub koji je naš oduvijek i zato želim svima sreću i igranje LU i da baem pola njih igra i završnicu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare