To je to što me zanima!

Tomečak: Rijeka igra najljepši nogomet, možemo iznenaditi...

Rijeka je posljednji put u prvenstvu slavila na Maksimiru 31. srpnja 2010. godine, a bilo je 2-1 za goste. U subotu Kekova momčad stiže na Maksimir puna optimizma
Vidi originalni članak

Dinamo u subotu dočekuje drugoplasiranu Rijeku u derbiju na Maksimiru (15:00 sati). 'Modri' imaju četiri boda prednosti, ali Kekova momčad je u boljoj formi.

Rijeka je posljednji put u prvenstvu slavila na Maksimiru 31. srpnja 2010. (1-2). Andrej Kramarić ušao je u igru za Dinamo umjesto Slepičke u drugom dijelu. U subotu će Kramarić, zajedno s Tomečakom, biti na Maksimiru, ali na "pogrešnoj" strani.

- Spremni smo za subotnji derbi. Dinamo je favorit, no možemo iznenaditi. Cilj nam je ne izgubiti, ali sposobni smo i za veće stvari - rekao je Ivan Tomečak za Goal.

Dinamo se oprostio od Europe nakon debakla protiv Astre, dok Rijeka ima povijesnu šansu ostati u europskom natjecanju ako dobije u Sevilli. 

- Dinamo će sigurno htjeti dokazati kako su njihovi europski rezultati bili tek slabiji dani. Rijeka će im biti pravi ispit za dokazivanje - rekao je Tomečak i dodao:

- Prvenstvo se osvaja na malim utakmicama, ali možemo zakomplicirati borbu za naslov. Ako dobijemo u derbiju, ostat ćemo uz Dinamo. Krasi nas veliko zajedništvo, igramo najljepši nogomet u Hrvatskoj i svi žive za klub - kaže desni bek Rijeke.

Cijeli intervju je na Goalu.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • 05.12.2014.

    Realno Rijeka će igrati pod velikim pritiskom pobjede i to će biti loše po Rijeku a Dinamo nema što izgubiti uz to ispali su iz EL pa ne moraju razbijati glavu o prezimljavanju. Iako je Rijeka trenutačno bolja od Dinama opet će morati podnijeti poraz. Uz to Dinamo svojski zapne e baš kad igraju sa Rijekom kao da im je to od životne važnosti. Toliko o realizmu.

  • dobro jutro 05.12.2014.

    Nece Rijeka nikoga iznenaditi,igra bolji nogomet od Dinama,jer Dinamo nema trenera

  • karton 05.12.2014.

    dinamo ima previse stranaca koji nisu bolji od domacih igraca

Komentiraj...
Vidi sve komentare