To je to što me zanima!

Tomečak: Sheriff pamtim po izležavanju od silnih grčeva...

Nikad neću zaboraviti kako su se izležavali na Maksimiru, krali vrijeme. Svake bi minute nekog ulovio grč pa bi dolazio liječnik. Čak je bilo i smiješno, kaže Tomečak
Vidi originalni članak

Posljednji gol Riječani su primili 31. srpnja, od Vikingura. Nakon toga su odigrali četiri utakmice, zabili 11 golova pritom ne primivši niti jedan.

- Ha, nešto našom zaslugom a nešto zbog ‘hobotnice iz Đakova’, Ivana Vargića - šali se Ivan Tomečak, ponajbolji riječki igrač.
Sheriff je njegov stari poznanik, susretao se s njima dok je igrao u Dinamu.

- Opasna momčad, dosta brzih i neugodnih Brazilaca. Što najviše pamtim? Nikad neću zaboraviti kako su se izležavali na Maksimiru, krali vrijeme. Svake minute nekog bi ulovio grč, pa bi dolazio liječnik. Čak je bilo i smiješno - prisjetio se Tomečak.

Suigrač Samardžić igrao je u Šerifu.

- Kaže da smo bolji - zaključio je Tomečak. 

"Prekrižili su nas protiv Hapoela pa protiv Černomoreca"

Neki su nas podcijenili već u drugom kolu, kad smo igrali protiv Hapoela. Prošli smo. Potom su nas podcijenili i protiv Černomoreca, pa smo i njih riješili. Evo, sad igramo protiv Torina, pa nas neki opet otpisuju, po treći put, rekao je Splitov veznjak Mario Kvesić i dodao: 

- Play-off Europske lige je nagrada za sve nas i u četvrtak trebamo uživati. Protiv Torina nemamo što izgubiti, to je velik klub, možemo samo dobiti.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • pjlegendary 20.08.2014.

    eh, da je trener kao Kek u Dinamu..

  • lolito 20.08.2014.

    samo vi njima uvalite dva komada bez da primite...

  • teletubiess 20.08.2014.

    Očekujem pobjedu Rijeke sutra, mislim da bi se uz pomoć navijača to trebalo dogoditi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare