To je to što me zanima!

Tomić zadovoljan: Ovo je bilo dobro, a sad... Revanš u Puli!

Rijeka je uvjerljivom pobjedom protiv Lokomotive učvrstila položaj na četvrtom mjestu ljestvice, te trenutačno ima 48 bodova. Nakon ispadanja Riječana iz Kupa, Istra 1961 ih u srijedu dočekuje u Puli
Vidi originalni članak

Rijeka je u utakmici 29. kola Prve HNL-a uvjerljivo pobijedila Lokomotivu s 3-0 uzevši tri boda, te se sada opasno približila Gorici za kojom zaostaje samo jedan bod. 

POGLEDAJTE VIDEO: Goran Tomić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Domaći su sve dvojbe oko konačnog ishoda riješili u prvih pola sata kada su zabili sva tri gola. U 10. minuti zabio je Murić, a samo dvije minute kasnije Kulenović koji je bio siguran i u 31. minuti susreta.

- Važna pobjeda iz više razloga. Zbog priključka Gorici i borbi za treće mjesto, ali i zbog ispiranja te gorčine zbog onog poraza i ispadanja u polufinalu Kupa - rekao je Goran Tomić i dodao:

- Čestitam igračima na jednoj stvarno jako dobroj igri. Mislim da smo mogli pobijediti i s većom razlikom. Bili smo kompaktni, bili smo odgovorni u igri i... Ja sam zadovoljan.

Nakon šokantnog ispadanja iz Hrvatskoga nogometnog kupa porazom od Istre 1961 s 2-3 prije tri dana, nogometaši Rijeke u srijedu od 18:05 imaju priliku doći do novih bodova. 

- Da, u srijedu opet Istra na 'Drosini', ali ovaj put HNL-utakmica... I opet sa 'dvostrukom pričom' jer u igri su strahovito bitni prvenstveni bodovi, ali mislim i da će igrači stvarno dati sve od sebe da isperu taj loš okus iz prošle, Kup-utakmice u Puli - zaključio je trener Rijeke. 

Lokomotiva je ostala posljednja s 20 bodova, četiri manje od devete Istre 1961 koja u nedjelju gostuje kod Dinama, a pet manje od osmog Varaždina.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • frane555 18.04.2021.

    Dobro protiv loše lokomotive ovaj nije normalan što priča opet će vas Istra zgazit loši dno dna

  • 18.04.2021.

    Tomiću nisi informiran......prije 4 dana veliki igrač rekao za novine .....Stanko Jurić ....pobjeđujemo sve do kraja prvenstva i stižemo Goricu i Rijeku....i uzimamo treće mjesto,ali da se i Osjeku trese drugo mjesto...reka Stanko i pa sa ograde i slomija ruku....dok navija za Torcidon......

  • Globale 18.04.2021.

    Toplak loše postavljeno jako

Komentiraj...
Vidi sve komentare