To je to što me zanima!

Tomićeva Barca osramoćena od najljućeg rivala na svom terenu

U derbiju osmog kola Eurolige Barca se podsjetila još jedne blamaže i to one od prije dvije i pol godine kada ih je ljuti rival Real razbio 100:62 u Final Fouru Eurolige
Vidi originalni članak

Košarkaši Barcelone za koje nastupa hrvatski centar Ante Tomić pregaženi su u velikom derbiju protiv madridskog Reala. Završilo je 102:63 za madridski klub čime su se osvetili Kataloncima za poraz prije dva tjedna.

U derbiju osmog kola Eurolige Barca se podsjetila još jedne blamaže i to one od prije dvije i pol godine kada ih je u Milanu razbio ljuti rival 100:62 u Final Fouru Eurolige.

Ovaj su poraz doživjeli u svojoj dvorani 'Blaugrana', a samo izdanje Barcinih igrača bilo je katastrofalno. Real im je radio što god je htio uz nevjerojatnu šutersku večer - 18/25 za dva poena, 12/25 za tri.

Briljirao je Sergio Llull koji je skupio 20 poena i sedam asistencija, a pored moćnog playa briljirao je Anthony Randolph sa 18 poena i 11 uhvaćenih lopti. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • klokan_jack 19.11.2016.

    Glavno da su prije 3 tj izgubili od barce 20 razlike...

  • raul-gonzales 19.11.2016.

    Hala Madrid

  • wwww 19.11.2016.

    Veliki problem ovoga rostera Barcelone koja je godinama igrala brzu košarku pod palicom Pascuala je dolazak grčkog trenera Bartzokasa koji je svoj trenerski uspjeh temeljio na obrani a ako želiš obranom pobijediti nekoga tada moraš imati igrača profila Oly kojima je trener upravo i bio Bartzokas a to trenutni Barcelonin roster nikako nije i tu se Barcelononi vodstvo na veliko prevarilo kada su angažirali Bartzokasa za trenera i mislim da mu se poslije ovoga poraza na veliko klima stolica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare