To je to što me zanima!

Tomislav Kiš zabija kao na traci, a ‘bili’ su ga zaboravili

Hajdukovac Tomislav Kiš proigrao je na posudbi u Gorici, najbolji je strijelac Druge lige. No kaže kako mu se nitko iz Hajduka nije javio te da ga nisu gledali kako igra
Vidi originalni članak

U sedam kola u dresu Gorice postigao je već devet golova, no najboljeg strijelca Druge lige Tomislava Kiša nitko iz Hajduka nije gledao ni kontaktirao, iako je poslan na posudbu kako bi se vratio u golgetersku formu.

- Dogovorili smo posudbu na godinu dana u Goricu, da igram i pokušam vratiti golgetersku formu, a hoće li se što promijeniti na zimu, zaista ne znam, jer me nitko iz Hajduka nije kontaktirao, niti su me gledali. Nikoga nisam ni čuo, ni vidio - kaže najbolji strijelac Druge lige Tomislav Kiš, koji je zadovoljan svojim dosadašnjim igrama i efikasnošću. 

S dva gola u mreži Hrvatskog dragovoljca stigao je već do devet golova u sedam kola.

- Od kad igram redovito, imam i puno veći motiv, opušteniji sam i to mi daje dodatno samopouzdanje. Velike zasluge za sve idu na račun trenera Ilije Lončarevića s kojim dosta pričam i koji me usmjerava. Vidi se da je iskusan trener, da zna puno o nogometu...

Mladom napadaču godi i život u obiteljskom okruženju.

- Meni je i u Splitu bilo sjajno, imao sam puno prijatelja i dobro društvo, no obitelj je uvijek obitelj, svi se kod svoje kuće najbolje osjećamo.

Iako je najbolji strijelac u drugoligaškoj konkurenciji, Kiš se ne zamara brojem postignutih golova.

- Ne jurim naslov najboljeg strijelca, zabijam da bi Gorica pobjeđivala, a ne da bih bio prvi strijelac. Doveden sam zbog golova i dajem sve od sebe da pomognem Gorici u borbi za vrh ljestvice, no to neće biti nimalo lako. Drugoligaška konkurencija je jaka, ima puno kandidata za vrh i bit će teško. Uoči sezone mislio sam da je Druga liga lakša, no vjerujte, ima tu i jako dobrih klubova i jako dobrih igrača. Siguran sam da bi Gorica, uz par pojačanja, izborila opstanak u Prvoj ligi.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • mashograd 22.09.2014.

    I opet medijski članak o drugoj hnl samo kada Kiš zabije gol. Zapravo više nije ni smiješno. A to da ga nitko nije gledao vjerujem ko i Caktašu da ima 6500 kuna mjesečno.

  • Josip Prnjak 22.09.2014.

    Tudor tvrdi da okrenut leđima od gola loše reagira. Maglica je dobio previše prilika koje nije iskortistio.Samo da nebude kassno za Kiša.

  • Pyr0 22.09.2014.

    Pa ja ne virujen, 2 članka bez ikakve veze od ovog četverookog čudovišta Gabelića! Nije istina da ga ni'ko nije gleda kad znam iz prve ruke da je skaut bija na tribini, koja hrpa amatera i baba tračara radi u ovim novinama! Gadite mi se

Komentiraj...
Vidi sve komentare